MENIU

eMAG Telefoane – Reduceri foarte mari chiar înainte de Black Friday – Cât au ajuns să coste Galaxy S

eMAG vine cu o serie de promoții importante pentru telefoane mobile de top. Prețurile scad mult chiar înainte de Black Friday.

eMAG telefoane – lista completă cu prețurile reduse chiar înainte de Black Friday este AICI.

În continuare am selectat cele mai interesante telefoane mobile ale momentului de la eMAG care au reduceri semnificative chiar înainte de Black Friday. Ofertele sunt foarte avantajoase și merită să aruncați o privire peste prețurile din acest moment.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – Apple iPhone 5s

Telefonul cel mai avantajos de la Apple din acest moment la eMAG este iPhone 5S, deși un model ceva mai vechi, aceeași calitate Apple în toate componentele. Telefonul are în plus și o reducere de preț de 9% și o memorie de 16 Gb. Oferta completă o puteți vedea AICI.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – Samsung Galaxy S6 Edge

Cel mai râvnit telefon de la Samsung are o reducere foarte bună de 22% de la eMAG. Telefonul aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare și cel pentru care este oferta are o memorie generoasă de 32Gb. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – Apple iPhone 6

Apple Iphone 6 are o reducere doar în aceste zile de la eMAG, chiar înainte de Black Friday. Promoția de Halloween de la eMAG aduce telefonul cu 16 gb la un preț foarte accesibil pentru o asemenea tehnologie de vârf. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – Samsung Galaxy S6

eMAG are o ofertă chiar și mai ieftină pentru Samsung GALAXY s6, telefon de înaltă performanță, dotat cu 32 Gb, varianta Gold, dar sunt disponibile și alte culori. Telefonul are 20% reducere de preț și oferta poate fi văzută AICI.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – HTC One M9 Plus

Telefonul de la HTC are o reducere importantă de preț și este un telefon foarte bun, având 32 Gb spațiu de stocare și transferă date la viteze 4G. HTC One M9 Plus poate fi achiziționat de AICI.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – Samsung Galaxy S5 Mini

Pentru cei care vor calitatea Samsung într-un telefon de dimensiuni mici, foarte ușor de utilizat, există o reducere de 20% pentru Samsung Galaxy S5 Mini care este dotat cu funcția de 4G și memorie de 16 Gb. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – HTC One M8

Telefonul mobil HTC One M8 este dotat cu 4G, 16 Gb de memorie și 2 camere foto foarte performante. Puteți consulta oferta completă și prețul AICI.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – Lenovo S90

Un telefon cu o reducere fabuloasă de 27% este cel de la Lenovo S90. Telefonul poate administra două cartele SIM în același timp și are un spațiu de stocare de 32 GB, în plus are și funcție 4G. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – Samsung G850 Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha are o memorie de 32 Gb, beneficiază de 13% reducere de preț în cadrul promoției de Halloween de la eMAG, chiar înainte de Black Friday. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – Samsung Galaxy A3

Telefonul mobil Galaxy A3 este un telefon dotat cu toată calitatea tehnologiei Samsung, are 4G și 16 Gb memorie. Prețul îl găsiți AICI.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – Lenovo S860

Telefonul de la Lenovo S860 are un design foarte interesant, cu colțurile rotunjite, culoarea Titanium Grey, poate administra două cartele SIM deodată și are spațiu de stocare de 16 Gb. Prețul cu reducere de 29% poate fi găsit AICI.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – Nokia 635 Lumia

Una dintre cele mai mari reduceri disponibile în acest moment este cea pentru Nokia 635 Lumia. Telefonul beneficiază de un discount de 41%, oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG telefoane – reduceri înainte de Black Friday – Microsoft Lumia 532

33% reducere pentru telefonul Microsoft Lumia 532, un telefon care poate administra două cartele SIM deodată, are 8 Gb memorie unde pot fi stocate fotografiile, filmările și muzica preferată. Telefonul folosește sistemul de operare Windows. Prețul poate fi găsit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
black friday emag emag.ro black friday 2015