MENIU

eMAG.ro resigilate: reduceri foarte mari doar astăzi. Care sunt cele mai bune oferte

eMAG.ro resigilate – Magazinul online vine astăzi cu o promoție șoc pentru produsele resigilate.

Lista completă cu produsele eMAG.ro resigilate poate fi consultată AICI.

eMAG.ro a lansat astăzi o promoție foarte bună de reduceri masive pentru mai multe produse resigilate. În continuare noi am selectat câteva dintre cele mai interesante și care au reduceri ce ne-au atras atenția.

eMAG.ro resigilate – Telefon mobil Acer Liquidz Z5

Un telefon cu o reducere foarte mare este Acer Liquid Z5 care poate administra două cartele SIM deodată. Telefonul este dotat cu un procesor Dual Core de 1300 Mhz și o memorie internă de 4 Gb. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro resigilate – Telefon mobil LG G2

Telefonul mobil LG G2 prezintă câteva zgârieturi superficiale dar are o reducere de preț de 600 de lei. Telefonul are un procesor Quad Core de 2260 Mhz, memoria internă este de 2 Gb și spațiul de stocare ajunge până la 16 Gb. Telefonul are un display Full HD IPS. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro resigilate – Tabletă Asus MeMOPad

O tabletă foarte avantajoasă, produs resigilat cu reducere mare de preț, este acest model de la Asus care e dotat cu un procesor de 1 Ghz și display cu diagonală de 7 inch. Tableta are 1 Gb DDR3 și spațiu de stocare de 16 Gb. În plus poate fi conectată la internet prin Wi Fi. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG.ro resigilate – Laptop HP ProBook 455 G2

Laptopul HP ProBook G2 este unul foarte performant și are un preț avantajos. Laptopul e dotat cu procesor AMD Quad Core de 1.9 Ghz și are un display de 15.6 inch. Laptopul are un spațiu de stocare important de 1 Tb și e dotat și cu unitate optică. Prețul îl găsiți AICI.

eMAG.ro resigilate – Televizor Smart 3D LED Samsung

eMAG.ro vine cu o promoție foarte bună pentru televizorul Samsung Smart 3D LED care are o diagonală generoasă de 101cm. Televizorul are o rezoluție Full HD și prezintă doar câteva zgârieturi superficiale, dar are 24 de luni garanție. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro resigilate – Combina frigorifică Samsung

Combina frigorifică de la Samsung e dotată cu două uși, are 310 l volum și face parte din clasa energetică A+. În plus, frigiderul are culoarea neagră și un design foarte elegant, e dotat cu funcția Full No Frost și are o înălțime de 185 cm. Prețul îl găsiți AICI.

eMAG.ro resigilate – Laptop 2 în 1 AllVier

Un laptop foarte performant ce se poate transforma în tabletă, de la Allview beneficiază de o reducere importantă de la emag.ro. Laptopul e dotat cu procesor Intel Atom Quad Core de 1.83 Ghz, are o diagonală a display-ului de 10.1 inch. Laptopul vine cu sistemul de operare Windows 8.1. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro resigilate – Laptop HP ProBook

O ofertă foarte tentantă este și cea pentru performantul laptop de la HP. Laptopul are un procesor AMD Quad Core de 1.9 Ghz, ecranul are 15.6 inch și spațiul de stocare este de 1 Tb. Prețul îl găsiți AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag emag resigilate emag.ro