MENIU

eMAG.ro, mari surprize, cu 3 saptamani înainte de Black Friday 2015. Reduceri mari la electrocasnice

eMAG.ro vine cu reduceri foarte mari pentru electrocasnicele mari, chiar înainte de Black Friday 2015.

eMAG.ro are mai multe promoții pentru electrocasnicele mari chiar înainte de Black Friday 2015.

Electrocasnicele de la Arctic și Beko au 25% reducere și pot fi găsite AICI.

Frigiderele care au reduceri de 20% pot fi găsite AICI.

Mașinile de spălat rufe care beneficiază de 20% reducere le puteți vedea AICI.

În continuare vă prezentăm modelele care ne-au atras atenția dintre electrocasnicele mari care au reduceri foarte mari, chiar înaintea debutului promoției Black Friday 2015.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Mașină de spălat rufe BEKO

O reducere de 25% are mașina de spălat rufe de la Beko ce are o capacitate de încărcare foarte mare, de 7kg, 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+. Oferta completă o puteți consulta AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Combina frigorifică Arctic

Un preț foarte accesibil și ce beneficiază de un discount de 24% are și combina frigorifică a producătorului românesc Arctic. Frigiderul are 262 l volum, face parte din clasa energetică A+, înălțime de 170 cm și este dotat cu două uși. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Cuptor incorporabil BEKO

Cei care vor să salveze spațiul din bucătărie pot apela la cuptorul incorporabil BEKO, care are și o reducere de 24% acum, chiar înainte de Black Friday 2015. Cuptorul incorporabil este electric, mltifuncțional și are un volum generos de 71l, 12 funcții printre care cea de autocurățare catalitică, touch și sticlă neagră. Toate detaliile ofertei sunt disponibile AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Plită incorporabilă BEKO

Și plita incorporabilă de la BEKO are o reducere de 21% în această perioadă. Plita este dotată cu 4 arzătoare pe gaz, arinderea este electrică, iar culoarea plitei este albă. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Frigider Star Light

Frigiderul de la Star Light este dotat cu două uși, are un volum de 207l și face parte din clasa energetică A+. Acest frigider e de dimensiuni reduse, are doar 142 cm înălțime și ocupă puțin spațiu. Prețul redus cu 25% poate fi găsit AICI. 

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Combina frigorifică Samsung

Combina frigorifică de la Samsung are un volum de 290l și face parte din clasa energetică A+.  Frigiderul e dotat cu două uși și folosește funcția Full No Frost. Frigiderul are o înălțime de 178 cm și are culoarea argintie, care se potrivește în orice tip de bucătărie. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Combina frigorifică Arctic

24% reducere are și combina produsă de Arctic. Modelul propus are 262 l volum și două uși. Oferta completă o puteți consulta AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Frigider Arctic

O altă combină frigorifică ce are o reducere de 23% e la Arctic are un volum ceva mai mare, de 334l, două uși, clasă energetică A+ și 201 cm înălțime. Prețul este disponibil AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Mașină de spălat rufe Ardo

Mașina de spălat rufe de la Ardo este una dintre cele mai interesante oferte de la eMAG.ro. Este ideală pentru economisirea spațiului, are culoarea neagră, încărcare frontală, clasă energetică A++ și capacitate de spălare de 5kg. Prețul exact poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Mașina de spălat rufe Beko

O mașină de spălat foarte bună și ce are discount de 25% este cea de la BEKO ce e dotat cu o capacitate de încărcare printre cele mai mari de pe piață, de 7 kg, are 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Mașină de spălat Gorenje

Mașina de spălat rufe de la Gorenje are o capacitate de 7kg, 120 RPM, face parte din clasa energetică A-30% și un preț cu 31% redus chiar înainte de Black Friday 2015. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday – Mașina de spălat Whirlpool

Mașina de spălat rufe cu încărcare frontală de la Whirlpool, modelul 6th Sense Infinite Care este foarte economicoasă, făcând parte din clasa energetică A+++, are o capacitate de încărcare de 7kg și are 1200 RPM. Oferta completă poate fi găsită AICI.

 

Mai multe articole despre:
electrocasnice emag.ro black friday 2015