MENIU

eMAG: Prețuri ca de Black Friday – Care sunt promoțiile săptămânii

eMAG vine cu o serie de reduceri la fel de mari precum cele de Black Friday. Consultați în cadrul articolului cele mai interesante oferte.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Toate reducerile importante de la eMAG pot fi consultate AICI.

În continuare am selectat cele mai interesante categorii de produse care înregistrează reduceri ca de  Black Friday de la eMAG.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

eMAG – Telefoane AllView

Telefonul mobil AllView A4 este unul dintre cele care înregistrează o reducere de 20% din preț și este accesibil pentru orice buget. Telefonul poate administra două cartele SIM în același timp și are un display de 3.5 inch. Prețul telefonului e disponibil AICI.

Mai multe telefoane AllView cu reduceri semnificative găsiți AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

eMAG: Telefoane mobile Samsung

Telefonul Samsung Galaxy S6 este probabil unul dintre cele mai râvnite gadgeturi care există pe piață în acest moment. Acum, de la eMAG vine și cu o reducere de preț de 13% pentru telefonul cu memorie de 32Gb. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe telefoane Samsung cu reduceri mari de la eMAG găsiți AICI.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

eMAG: Tablete

Tableta AllView VIVA H8 LTE are o reducere foarte importantă de la eMAG, e dotată cu un procesor Quad Core de 1.5 Ghz și display de tip IPS de 8 inch. Tableta mai are 8 Gb memorie internă și 8Gb spațiu de stocare. E dotată cu Wi-fi și funcție 4G și GPS. Prețul îl găsești AICI.

Mai multe tablete la prețuri avantajoase de la eMAG poți găsi AICI.

eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

eMAG: Laptopuri Toshiba

Laptopul Toshiba Satellite L50 B 2CP are una dintre cele mai mari reduceri de la eMAG și e dotat cu procesor Intel Core i3-4005U cu frecvență de 1.7 Ghz Haswell. Laptopul are un display de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și HDD de 500 Gb. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Mai multe laptopuri Toshiba cu reduceri mari de la eMAG puteți consulta AICI.

eMAG: Laptopuri HP

Laptopul 2 în 1 HP Spectre Pro x360 G1 este o adevărată bijuterie a tehnologiei. Se poate transforma în tabletă dar are și o configurație de excepție. E dotat cu procesor Intel Core i5 de 2.2 Ghz, display de 13.3 inch Full HD și spațiu de stocare de 128 Gb SSD. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe laptopuri la reducere găsiți AICI.

eMAG: Televizoare Full HD

Televizorul LED Philips are o rezoluție Full HD la un preț extrem de avantajos de la eMAG. Televizorul are o diagonală de 56 cm și beneficiază de 100 de lei reducere. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe televizoare FULL HD de la eMAG cu reduceri mari puteți găsi AICI.

eMAG: Mașini de spălat rufe

Mașina de spălat rufe Slim Indesit este una dintre cele mai avantajoase din acest moment de la eMAG. Are o reducere de 23% din preț și poate fi încărcată cu până la 5 kg de rufe murdare. În plus, are 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe mașini de spălat ieftine de la eMAG găsiți AICI.

eMAG: Cuptoare incorporabile

Cuptorul incorporabil Arctic este electric, multifuncțional și dotat cu curățare catalitică. Acest cuptor ocupă spațiu puțin și are o reducere de preț de la eMAG de 13%. Volumul său este de 65l și face parte din clasa energetică A. Prețul e disponibil AICI.

Mai multe aragazuri și cuptoare incorporabile sunt disponibile AICI.

eMAG: Frigidere

Combina frigorifică Arctic cu volum de 295l și care face parte din clasa energetică A+ are o reducere de la eMAG de 23% și este foarte avantajoasă. Frigiderul e dotat cu două uși și are o înălțime de 185.3 cm. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Lista completă de frigidere la reducere de la eMAG poate fi consultată AICI.