MENIU

DIETA lui Tom Cruise. Cum se menține în formă vedeta seriei "Misiune Imposibilă" la 62 de ani?

Tom Cruise are un regim de muncă draconic

Tom Cruise, invidiat pentru condiția fizică remarcabilă pentru vârsta de  62 de ani, urmează o dietă strictă și un regim de antrenament intens pentru a se menține în formă. Vedeta mănâncă pește alb făcut la abur și legume – fără sos, ulei și unt – oriunde merge.

Alison Boshoff de la Daily Mail relatează că vedeta seriei "Misiunea Imposibilă" nu consumă alcool, și muncește mai mult decât oricine altcineva – și asta include să se trezească la 5.30 dimineața pentru a merge la sală, potrivit doctorulzilei.ro.

S-a dezvăluit anterior că în loc de trei mese principale pe zi, starul optează în schimb pentru 15 gustări mici.

Decizia sa de a lua gustări se potrivește mai bine cu stilul său de viață ocupat, Tom optând pentru fructe care ajută la reducerea anxietății în comparație cu chipsurile sau ciocolata.

În 2020 s-a aflat că Tom Cruise consuma doar 1.200 de calorii pe zi, ca parte a unui plan de dietă conceput de David Beckham.

Evitând gustările dulci, alimentele procesate și carbohidrații, Tom preferă alimentele la grătar și mâncărurile preparate la temperaturi scăzute, gătite pentru el de bucătarul său personal.

 

 

 

Mai multe articole despre:
dieta tom cruise fara alcool ce manaca