MENIU

Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână

Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână

Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele și schimbările în stilul de viață obligă mai mulți oameni să depună eforturi și să fie mai restrictivi cu alegerile lor culinare. Dieta cu mere este însă o modalitate ușoară prin care poți pierde în greutate, spun specialiștii.

A face schimbări bruște în rutinele tale de alimentație și de viață poate părea destul de dificil. Prin urmare, dieta cu mere este mai mult o cură de detoxifiere care te ajută să pierzi 7 kilograme într-o săptămână. Dezvoltată de dieteticienii German Motors, acest plan permite o pierdere sănătoasă în greutate. Planul se bazează pe ideea de a curăța organismul și a elimina toate toxinele.

Ceaiul recomandat pentru sănătatea intestinală, potrivit dieteticienilor

Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână

Acest plan alimentar distruge mitul conform căruia oamenii ar trebui să slăbească doar 1 kg într-o săptămână. Înainte de a începe această dietă, trebuie să urmezi un set de principii simple care te pot ajuta să slăbești mai ușor.

Înainte de a ține dietă, trebuie să începi să reduci cantitatea de zahăr și ulei din alimente. De asemenea, ține cont de faptul că ai nevoie cu siguranță de sprijinul familiei și al prietenilor.

Pierderea în greutate într-un timp atât de scurt poate pune o presiune asupra corpului și este destul de dificil de ținut un astfel de regim.

Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce

Scăderea în greutate se va produce numai prin respectarea strictă a dietei. Ar trebui să fii motivată să obții o greutate sănătoasă și să faci sport cel puțin 20 de minute timp de 5 zile pe săptămână.

În prima zi se consuma exclusiv mere în cantitate nelimitată, iar în zilele următoare se adaugă alte alimente permise. După terminarea dietei, este important să revii la o alimentație normală, echilibrată.

Ziua 1

Scopul primei zile este să pregătești corpul pentru programul de slăbire. Află mai multe despre importanța alimentelor și despre cum poți reface vitaminele și mineralele pierdute din cauza practicilor alimentare nesănătoase.

Citește continuarea aici

Gustarea de dimineață care te poate ajuta să îți reglezi tranzitul intestinal, recomandată de dieteticieni

Mai multe articole despre:
dieta mere slabit