MENIU

Dieta care te ajută să slăbeşti şi te PROTEJEAZĂ de RĂCEALĂ

<p>Cum să scapi de răceală fără medicamente, &icirc;n doar 24 de ore</p>

Te-ai saturat de dietele plictisitoare care iti afecteaza sistemul imunitar, te fac irascibila si nervoasa? Noi iti propunem o alternativa sanatoasa, care include alimente bogate in vitamine, care te ajuta sa slabesti si, in acelasi timp, iti imbunatatesc sistemul imunitar, astfel incat sa fii protejata de racelile frecvente care apar in timpul sezonului rece.

O astfel de dieta bogata in vitamine ar trebui sa includa numeroase fructe si legume, dar si peste. Iata ce ar trebui sa incluzi in meniurile tale zilnice.

1. Minole si mandarine

Aceste fructe dulci si delicioase sunt bogate in vitamina C, foarte buna pentru sistemul imunitar. Nu ezita sa le consumi intre mese, deoarece constituie o gustare delicioasa.

2. Somonul

Somonul este un aliment care nu trebuie sa lipseasca din nicio dieta. Este bogat in acizi Omega 3 si Omega 6, foarte importanti pentru buna functionare a organismului, pentru sistemul nervos si pentru frumusetea pielii. In plus somonul este foarte satios asa ca fara sa ingerezi multe calorii, poti avea o masa consistenta.

Citeste mai multe pe acasatv.ro!

Mai multe articole despre:
dietă răceală dietă care previne răceala