MENIU

De ce nu este bine sa te razbuni in dragoste dar totusi o faci

Suferinta in dragoste este cea mai frecventa durere cu care omul se confrunta deseori de-a lungul vietii sale, iar razbunarea cel mai frecvent sentiment sub forma de autoaparare, pentru a plati intr-un fel sau altul, cu aceeasi moneda.

Se spune ca razbunarea e arma prostului si ca nu ar trebui sub nici o forma sa apelam la un astfel de lucru, doar din dorinta de a ne simti mai bine.

Se spune ca sentimentul pe care il ai dupa o razbunare este de neegalat si ca dupa ce fapta s-a incheiat ai o senzatie de eliberare impresionanta.

Specialistii insa contrazic aceasta idée. Acestia relateaza ca orice sentiment de razbunare, este un sentiment al unei iubiri obsesive, dezvoltate in urma unei deceptii foarte mari produse de partenerul de viata.

Tradarea este cel mai frecvent act realizat de catre o persoana, act ce il impinge pe partenerul de viata sa actioneze impulsiv, terminand cu o razbunare.

Razbunarea iti ofera satisfactie, insa specialistii ne avertizeaza ca acea senzatie este pe moment si ca riscul de dezvoltare a unei depresii este major, sau ba chiar mai mult al unei probleme psihice pe cale afectiva.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
răzbunare cuplu relaţie