MENIU

Cupoane cadou de 80.000 de euro la De "Night Shopping"

Centrele comerciale The Style Outlets din Madrid, Sevilla și Coruńa vor face cadou joi seara 80.000 de euro, sub formă de cupoane pentru cumpărături, în cadrul evenimentului "Night Shopping", când vor fi oferite promoții și reduceri suplimentare, informează joi ziarul ABC, potrivit AGERPRES.

Inițiativa, prima din lume de acest tip, vizează prelungirea cu 3 ore — începând cu orele 21.00 — a programului acestor centre, precum și oferte atrăgătoare. Astfel, orice produs cumpărat în acest interval și care costă între 10 și 200 de euro va fi oferit gratis, în limita fondurilor fiecărui centru.

Fiecare dintre cele trei centre comerciale din Madrid ale acestui lanț va primi 20.000 de euro sub formă de cupoane cadou, destinate acestor cumpărături, în timp ce în Sevilla și Coruna aceste fonduri vor fi de câte 10.000 de euro pentru fiecare centru.

Pe lângă posibilitatea de a achiziționa, complet gratis, obiecte vestimentare din ultima colecție a celor mai bune mărci, evenimentul 'Night Shopping' va fi asezonat, potrivit organizatorilor, cu o petrecere plină de surprize, cu cocteiluri mojito și muzică live.

Mai multe articole despre:
euro cadou cupoane De "Night Shopping"