MENIU

Cum să fii eficient la cumpărături. Sfaturi pentru a ieși pe plus - Primul pas pe care trebuie să-l faci

Cum să fii eficient la cumpărături

De câte ori nu ai mers la magazin și la întoarcere ți-ai dat seama că ai uitat să cumperi un produs, ai luat din nou produse pe care le aveai deja acasă sau ai depășit bugetul pe care ți l-ai alocat pentru cumpărături? Vi se întâmplă și vouă asta, nu?

Stabilirea meniurilor, organizarea cumpărăturilor și urmărirea ofertele la produsele de care ai nevoie, înainte de ajunge la magazin, sunt doar câteva etape de care e bine să ții cont, atunci când mergi la cumpărături, pentru a ieși mereu pe plus.
 

Pasul 1. Stabilește meniul pentru toată săptămâna

 
Verifică atent ce îți lipsește și apoi fă o listă cu toate produsele de care ai nevoie pentru tot ce ai stabilit să gătești în timpul săptămânii. Începe cu alimentele perisabile, care rezistă doar câteva zile și uită-te atent la ce cantități ai, care dintre ele sunt aproape de termenul de valabilitate și ce produse îți lipsesc. Organizează meniul pornind de la produsele perisabile și adaugă-le în rețetele de la începutul săptămânii. Apoi, vezi dacă ai nevoie să cumperi și alimente de bază, precum făină, ulei, paste, orez.  
 

Pasul 2: Verifică produsele care sunt la ofertă și include-le în meniul săptămânal

 
Urmărește ofertele magazinului tău preferat. S-ar putea ca meniul săptămânal să fie mai ușor de făcut, mai ieftin și mai practic dacă alegi să te inspiri din produsele aflate în ofertă. Pentru magazinele Lidl există aplicația Lidl Plus, care îți oferă extra beneficii la cumpărături. 
Citește continuarea pe www.eva.ro
Mai multe articole despre:
cumparaturi eficienta sfaturi