MENIU

FORMA NASULUI şi personalitatea. Cum îţi dai seama ce fel de om este

FORMA NASULUI şi personalitatea

Inteligenta, caldura, sclipire, perversitate sau inraire sunt doar cateva trasaturi care se pot citi pe chipul fiecarui om, dar din tot ansamblul fetei nasul joaca unul dintre rolurile esentiale in dezvaluirea felului de a fi al omului.

1. Nas concav, carn

Persoanele care au nasul cu varful ridicat putin in sus au nas concav, iar daca aceste este si mic ca dimensiune, putem sa-l numin carn. Este o forma de nas ravnita in randul femeilor, unele dintre ele fiind chiar dispuse sa plateasca pentru operatii estetice pentru a-si face nasul carn. Reprezentanta cea mai de seama a nasului carn, a tuturor timpului, a fost chiar Marilyn Monroe.

Persoanele cu nasul concav sau carn sunt firi vesele, optimiste si volubile. Stiu sa se bucure de viata, dar prezinta o hiba: sunt predispuse schimbari bruste de stari de spirit si, implicit, la depresii crunte (chiar daca nu sunt Marilyn Monroe). Printre dezavantajele personalitatii oamenilor cu nasul carn se numara nevoia stringenta de a fi ridicati de la pamant atunci cand sunt in acea stare in care au impresia ca intreaga lume s-a daramat in jurul lor. Sunt oameni care au nevoie de iubire, pana intr-un punct patologic, fiind capabili de mari acte de razbunare daca se simt foarte raniti si nedreptatiti.

2. Nasul drept, ca de grec

Nasul perfect drept, fara niciun fel de unduire este des intalnit in randul grecilor, motiv pentru care chiar i-a fost atribuita si aceasta denumire. Sean Penn este unul dintre reprezentantii renumiti ai nasului drept, de grec. Persoanele care au nasul drept sunt considerate inteligente si indemanatice, ele putand fi modele de inspiratie pentru alti oameni. Cei nu nasul drept sunt foarte logici in gandire si manifesta un simt ridicat al functionalitatii. Din aceste trasaturi deriva si hiba personalitatii lor: sunt oameni reci care-si controleaza aproape intotdeauna emotiile si sentimentele. Astfel ca relationarea cu persoanele cu nasul drept poate fi dificila, este greu sa-i faci sa se deschida sufleteste si abia dupa ani si ani sunt capabili sa spuna ceea ce simt.

Citeşte mai multe pe lyla.ro.