MENIU

City break Barcelona. Prețuri amețitoare la excursii în orașul lui Gaudi

În această perioadă vă puteți face rezervări pentru un city break Barcelona. Sunt anunțate reduceri importante de prețuri la mai multe pachete de vacanță. 

Dacă aveți planuri de vacanță pentru anul acesta vă recomandăm un city break Barcelona. Puteți alege un pachet de 3 nopți de cazare cu mic dejun la hotelul Eurohotel Barcelona Granvia Fira. Sunt incluse bilete de avion dus-întors, bagaj de mână, check-in online și taxe de aeroport. Mai multe detalii despre un pachet de city break Barcelona găsiți - LA ACEST LINK

Hotelul beneficiază de o amplasare liniștită în cartierul San Gervasi din Barcelona, la 200 de metri de parcul Putxet. Oferă camere spaţioase, cu WiFi gratuit și cadă cu hidromasaj. Camerele elegante au un decor clasic și sunt dotate cu TV cu ecran plat. Unele beneficiază și de o terasă cu vedere la muntele Tibidabo.

De asemenea, hotelul se află la doar 15 minute de mers pe jos de celebrul Parc Güell al lui Gaudi. Staţia de metrou Putxet este situată la 200 m şi asigură acces la bulevardul Passeig de Gràcia în numai 6 minute. În Plaza Catalunya şi pe bulevardul Las Ramblas se poate ajunge în 8 minute de mers cu metroul. Detalii despre ofertă city break Barcelona găsiți LA ACEST LINK

City break Barcelona. Ce nu trebuie să ratezi

Dacă sunteți interesați de un city break Barcelona trebuie să știți că este destinatia-vedeta a Spaniei este un muzeu in aer liber in care domnesc fantezia si bunul gust.

Barcelona este faimoasa datorita arhitecturii impresionante si indraznete a arhitectului Gaudi, fantastica in toate sensurile, dar si pentru atmosfera cosmopolita, plajele in care poti incerca sporturi nautice sau viata de noapte fara egal.

Aceasta bijuterie scaldata de valurile Mediteranei a fost binecuvantata cu un potential geografic de invidiat, care combina armonios plaje cu apa cristaline dar si muntii majestuosi. O ofertă detaliată la city break Barcelona găsiți - AICI

Daca iti petreci vacanta intr-o perioada calduroasa, nu uita sa-ti iei costumul de baie si o harta cu zona Barceloneta, unde te poti intinde la soare, direct pe nisipul fierbinte. Nu e cea mai frumoasa plaja din Spania, dar are farmecul ei aparte. Cei mai dezinhibati pot sa renunte la costum daca merg putin mai incolo, pana la MarBella, cunoscuta drept plaja a nudistilor, care are avantajul de a fi mai putin aglomerata.

City break Barcelona. Muzeele senzaționale trebuie neapărat să le vezi

Intr-un city break Barcelona poti explora de la porturile reamenajate pana la strazile medievale din cel mai bine pastrat cartier gotic din Europa si superbele edificii moderniste din Eixample.

Apogeul frumusetii sale este atins de muzeele orasului, de minunatiile arhitecturale, de plajele animate si de pietele bogate.

Peisajele pitoresti si arhitectura unica si fantastica a maestrului Gaudi, precum si galeriile de arta ce expun opere de Picasso, Miro si Tapies sunt doar cateva motive pentru care trebuie sa mergi intr-un city break la Barcelona.