MENIU

Cine se mută în casa Alinei Vidican după divorţul de Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Alina Vidican s-au căsătorit religios

Divorțul dintre Alina Vidican și Cristi Borcea, spun sursele noastre, este iminent, (încă) soția fostului acționar dinamovist împăcându-se cu gândul că îl va pierde pe bărbatul pe care îl iubește. Dar, pare-se, după ce actele vor fi finalizate, Alina nu va avea timp să se plictisească, având în vedere că lucrurile se vor schimba radical, iar cineva se va muta în casa în care locuiește.

După ce, susțin sursele noastre, Alinei Vidican i s-a explicat că nu are cum să rămână ”doamna Borcea”, și a fost sfătuită să accepte divorțul chiar și de Gigi Becali, nașul ei de cununie, timișoreanca a cerut ajutorul celor mai apropiate persoane din viața ei.

Așa că, ne-au dezvăluit persoane apropiate de familia Alinei, imediat după ce se vor finaliza actele care vor consfinți divorțul de Cristi Borcea și un partaj satisfăcător pentru cea care i-a dăruit omului de afaceri doi copii, în casa ei se va muta mama ei, aceasta urmând să părăsească, pentru o perioadă, Timișoara și să locuiască alături de fiica ei pentru a o ajuta și pentru a-i susține moralul vedetei.

Mai multe articole despre:
Cristi Borcea divorţ Alina Vidican