MENIU

Cele mai manipulatoare zodii - Cine este în TOP 4 - Te „face din vorbe” fără îți dai seama

Cele mai manipulatoare zodii - Cine este în TOP 4 - Te „face din vorbe” fără îți dai seama

Una din cele mai neplăcute experiențe este să fii manipulat de alți oameni. De cele mai multe ori, nu îți dai seama deloc de ce se întâmplă. Manipulatorii nu au mereu scopuri negative. Uneori, oamenii te determină să faci lucruri sau acțiuni pentru binele tău, pentru că așa vor ei, dar alteori te păcălesc doar ca să își facă ei viața mai ușoară.

Dacă ești unul dintre oamenii care tinde să fie manipulator și obsedat de control, e firesc să te gândești că este o caracteristică rea, dar nu este mereu așa. Dacă schimbi cuvântul "manipulator" în "persuasiv", dintr-o dată sună mai bine și o privești ca pe o calitate.

Dacă ești în stare să convingi oamenii să te angajeze sau să îți dea o mărire sau să cumpere un produs de la tine, înseamnă că ești în stare să încurajezi oamenii să facă tot ce e mai bun și ești mereu capabil să soluționezi sau să mediezi conflictele dintre alții, scrie sfatulparintilor.ro.

Iată care sunt semnele zodiacale cunoscute ca fiind cele mai manipulatoare cu putință. Dacă ai de-a face cu unul sau mai mulți având aceste semne, fii mai atent dacă și cum ești "făcut" din vorbe, convins și controlat.

RACUL

Tu, mai mult ca oricare alt semn zodiacal, vei fi deranjat să afli că ești văzut de alții drept manipulator, și așa și ești. Nu vrei deloc să se simtă ca și cum controlezi oamenii, dar chiar asta faci fără să realizezi. Ești căpitanul absolut al corabiei numite vinovăție și autocompătimire, armă redutabilă prin care îi manipulezi pe cei din jur. În timp ce tu crezi cu adevărat că lucrurile pe care îi determini să le facă sunt spre binele lor, nu este privit așa de către cei pe care încerci să îi influențezi. În plus, a controla pe cineva chiar și în numele iubirii și bunelor intenții este lipsa de respect.

SCORPIONUL

Abilitatea ta de a te furișa printr-un șiretlic și de a aduna informațîi te face să te simți că un spion. Ești rapid, deștept, abil și folosești aceste trăsături în avantajul tău întotdeauna. Ești așa de discret încât oamenii pe care îi manipulezi nici nu își dau seama ce se întâmplă decât mult timp după ce ai ieșit din raza lor. Manipulările și persuasiunile tale au aproape mereu drept scop să te ajuți pe tine însuți, nu să îi ajuți pe ceilalți, ca în cazul Racului. Pe viitor, cugetă dacă este cea mai bună tehnică să îți atingi interesul. Nu uita vorba: ce ție nu îți place, altuia nu îi face.

GEMENII

Desigur, tu ești cel mai prietenos semn zodiacal dintre toate, dar asta nu înseamnă că, în numele acestui aer familiar, nu ești capabil să faci orice este nevoie ca să îi determini pe oameni să acționeze în felul în care vrei tu. Farmecul și carisma pe care le ai te ajută cu adevărat, pentru că felul în care tu te adaptezi la orice situație te ajută să relaționezi cu absolut orice tip de caracter uman. Cu cât ești mai implicat și pari mai prietenos, cu atât oamenii din jur vor face ce le ceri tu subtil, nici măcar direct. Intențiile tale nu sunt rele, doar că tu ai un plan și urmărești cu tenacitate să obții ceea ce vrei, asta însemnând inclusiv manipularea oricui de care ai nevoie.

LEUL

Așteptările tale de la lume sunt foarte mari, și când ele nu se potrivesc cu rezultatele obținute, tu nu te temi să te duci printre oameni și să faci orice e nevoie că să ți le îndeplinești. Felul în care obții ceea ce vrei nu este, însă, cel mai discret sau subtil. Tu ești tipul de manipulator care știe ce vrea și nu se teme să obțină, cerând altora, constrângându-i, convingându-i, făcând ce este nevoie pentru atingerea interesului său.

În timp ce fiecare semn zodiacal are propriile sale caracteristici, aceste patru semne sunt cele mai versate și pricepute când vine vorba de puterile lor persuasive. Să sperăm că și le folosesc pentru scopuri bune, și nu negative!