MENIU

Cele mai bune metode pentru a-ți proteja ecranul smartphone-ului

Cele mai bune metode pentru a-ți proteja ecranul smartphone-ului

Sunt sigură că îţi vor prinde tare bine nişte sfaturi care te vor ajuta să protejezi ecranul telefonului tău!

Utilizarea intensă și păstrarea telefonului mobil în buzunar sau în geantă poate duce la apariția unor zgârieturi sau pete pe ecranul acestuia. Pentru a preîntâmpina astfel de probleme, specialiștii ThePhoneGeeks ai EuroGsm recomandă cele mai bune soluții, care ne ajută să păstrăm telefonul într-o stare bună pentru cât mai mult timp.

Printre cele mai sigure și utilizate metode de protecție a ecranului se numără husele, care pot juca și rol de accesorii. Astfel, în funcție de stil și vestimentație, doamnele și domnișoarele pot opta pentru huse de diferite culori, cu imprimeuri florale sau chiar ornate cu cristale Swarovski. De cealaltă parte, domnii pot alege huse care reprezintă diferite cluburi de fotbal, jocuri sau brand-uri auto consacrate. În general, acest tip de huse sunt disponibile doar pentru smartphone-urile din gama premium, precum iPhone 4 și 5, Samsung Galaxy S5, etc.

„Pentru cei care folosesc smartphone-uri din clasa premium, recomandarea este să se folosească huse S-View. Acestea sunt tip carte, la deschiderea husei ecranul activându-se automat. În plus, au încorporată o fereastră transparentă care permite vizualizarea informațiilor precum data și ora sau mesajele primite, dar și primirea sau respingerea apelurilor”, a spus Adriana Vlad – ThePhoneGeeks.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
telefon ecran smartphone