MENIU

Cele mai bune 50 de trucuri de slăbit

Cele mai bune 50 de trucuri pentru slăbit

Ai declarat război kilogramelor în plus, dar parcă toate poftele te năpădesc și rezultatele se lasă mult așteptate? Nu te da bătută! Sfaturile noastre te vor ajuta să păcălești foamea și să zâmbești mulțumită atunci când te urci pe cântar.

Tentațiile care ne fac să nu mai încăpem în rochia preferată sau care ne dau sănătatea peste cap se găsesc la tot pasul, indiferent de numele pe care-l poartă sau de forma cu care ne încântă ochii. Din fericire, putem să ne strâmbăm în fața ispitelor cu ajutorul unor trucuri menite să pună pofta-n cui.

1. Chiar dacă pare greu de crezut, nu trebuie să renunți la mâncare ca să ajungi la greutatea dorită. Dimpotrivă, respectă un ritual strict cu cinci mese pe zi: trei principale și două gustări. Dacă sari peste acest program, te vei simți lipsită de energie și vei avea tendința să mănânci mai mult.

2. Taie mâncarea în bucăți mici, pentru că astfel îți vei potoli foamea mult mai repede și următoarea masă o vei lua mai târziu.

3. Conform unui studiu britanic recent, este indicat să mănânci încet, deoarece digestia îți va fi mai bună și nu va apărea senzația de balonare. Pune tăcâmurile pe masă după fiecare îmbucătură, trage aer în piept și apoi continuă să te ospătezi.

4. Dacă mănânci în picioare, te vei sătura mult mai greu. De aceea, încearcă să-ți iei pauză de masă și să mănânci liniștită.

5. Când foamea îți dă târcoale, ai tendința să consumi primul aliment pe care-l vezi în frigider. Prin urmare, ca să te pui la adăpost de această pornire firească, depozitează mâncarea nesănătoasă cât mai în spate, în zone puţin vizibile.

6. Bea un pahar cu apă dimineața, pe stomacul gol, și în timpul zilei, cu o oră înainte de fiecare masă. Aceasta îmbunătățește digestia și accelerează arderile.

Mai multe trucuri eficiente găsești pe clickpentrufemei.ro.