MENIU

Cel mai mare „Muzeu pe roți” din România revine în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4

Duminică, 20 octombrie, între orele 10:00 și 13:30, la rotonda din Parcul Lumea Copiilor sunt așteptate să participe peste 200 de autovehicule istorice ale membrilor filialei București a Retromobil Club România, continuându-se astfel formatul tradițional de expoziție statică de autovehicule.

La această expoziție - cea mai mare reuniune de autovehicule istorice din țară - vor fi prezentate autoturisme atestate istoric după standardele FIVA fabricate între anii 1920 și 1990, aflate în colecția membrilor Retromobil Club România filiala București.

      Eveniment unic în parcul Lumea Copiilor din București / Sursa foto - Retromobil Club România

Având o tradiție 27 de ani, Retro Parada, organizată de Retromobil Club România, prin reunirea autoturismelor istorice aflate în colecția membrilor săi reprezintă o ocazie efervescentă și unică de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol.

Retro Paradele organizate de Retromobil Club România au o mare putere de atracție pentru publicul de toate vârstele și din cele mai diferite generații deoarece, de la copil la bunic, autoturismele de colecție trezesc curiozitatea sau nostalgia retrăirii unor momente importante din viață.

       Expoziție de mașini istorice în sectorul 4 / Sursa foto - Retromobil Club România

Evenimentul de duminică este organizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 4, prin Totul Verde SA, Grawe Asigurări România si Delta Plus Trading. Expoziția poate fi vizitată gratuit.