MENIU

Cea mai eficientă metodă de slăbit. Ce trebuie să faci că să slăbești zece kilograme până la Crăciun

Foto arhivă

Potrivit celor doi specialiști americani ce au inventat această dietă trebuie să mănânci în opt ore, adică fie de la 9 dimineață la 5 seară, fie de la 11 dimineață la 7 seară, iar mai apoi, într-o singură săptămâna poți topi până la 4,5 kilograme ori zece în patru sau șase săptămâni, dacă ții cont de intervalul orar recomandat.

„Uite cum dispar kilogramele fără să te uiți la ce mănânci!”, statul până târziu în fiecare zi și mâncatul pe tot parcursul a 24 de ore sunt cei doi factori responsabili pentru statisticile alarmante ale bolnavilor de diabet și de obezitate din Statele Unite.

„Corpurile noastre nu pot procesa mâncarea pe care o consumăm (în afară orelor recomandate), iar acele calorii ajung acolo unde n-ar trebui – în jurul burții și fundului”, scria lyla.ro

Cum explică autorii acest lucru?

„Apariția luminii artificiale a dus și la extinderea artificială a perioadei în care mâncăm. Ritmurile noastre circadiene sunt dotate cu un semn „stop” natural și ne lovim de acest semn aproape în fiecare zi. Intervalul nostru extins distruge starea bună a sistemului digestiv și intervine în hormonii și enzimele care îl conduc.”, spun David Zinczenko și Peter Moore, autorul cărții ”Dietă de opt ore”, conform Mediafax.ro.

Evident, că să topești kilogramele respective este musai să ai și o alimentație echilibrată, bazată pe fructe și legume, să faci mișcare cel puțîn 30 de minute pe zi și să bei doi litri de lichide, echivalentul a opt pahare pe zi.