MENIU

Ce propune Vunk fanilor in aceasta seara! E live!

Din aceasta saptamana, serile de vineri nu vor mai fi niciodata la fel! Si aceasta pentru ca trupa VUNK propune un nou mod de a trai acest interval de timp: “Seara de vineri este pentru a uita de toate si de toti, iar concertul VUNK este pentru a-ti aduce aminte de...

VINERIFICAREA este noul nostru concept de concerte Vunk pentru serile de vineri, iar prima etapa este la Beraria H, pe 17 aprilie. Fii acolo sa ne faci cu mana si noi o sa cantam despre tine, pentru tine, cu tine! Sunt perioade cand suntem binecuvantati sau purificati. De-acum putem fi si vinerificati !”, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Asadar vineri seara, pe 17 aprilie, de la ora 23:00, la Beraria H, fanii Vunk vor face primul pas spre Vinerificare, caci Vunk + Vineri = Vinerificare. Iar “ritualul” prin care vor trece vineri, in Beraria H, toti iubitorii muzicii care au facut “Inconjurul lumii” inseamna un concert rock interactiv, un impresionant spectacol de lasere, la care se vor adauga efecte pirotehnice si vizuale.

Spectacolul de vineri seara din Beraria H, care le propune fanilor sa uite de absolut tot si sa se lase calauziti de muzica Vunk, sa ajunga mai aproape de ei insisi, este primul dintr-o serie de concerte care vor ajunge in mai multe locuri din tara. Totodata, acesta este ultimul concert sustinut in Bucuresti de trupa Vunk, pana la concertul anual de la Sala Polivalenta, din luna octombrie.

Mai multe articole despre:
vunk trupa vunk Beraria H