MENIU

Ce minciuni îți spune partenerul, în funcție de zodie. Horoscopul trădătorilor 

Oare iubitul tău este ca o carte deschisă față de tine sau există lucruri pe care nu ți le spune niciodată? Orice femeie își dorește o relație onestă, iar minciuna este unul dintre motivele ce poate submina încrederea în partener și duce, în timp, la sfârșitul unei legături.

Dar dacă nu este vorba chiar de o minciună? Un bărbat îți poate ascunde multe lucruri despre el, de exemplu, cum a comentat cu prietenii cele mai frumoase colege de la serviciu sau ce a gândit când a trecut pe lângă o tipă superbă în metrou.

Desigur, oricine are gândurile și sentimentele sale, pe care nu le mărturisește nimănui. Dar, atunci când tu ajungi să spui aproape totul despre tine, iar partenerul tău evită să-ți împărtășească detalii din viața lui sau lucruri importante din prezent (de exemplu, că a fost concediat sau a fost implicat într-un accident), atunci este o problemă în relația voastră. 

Berbec

Iubitul tău Berbec nu-ți va împărtăși niciodată ce vorbește cu prietenii săi de pahar, mai ales că unele lucruri s-ar putea să te rănească. Deși petrece mult timp cu tine, sunt câteva activități din care te va exclude, pentru că grupul său de amici este un cerc închis și consideră că nu ai ce să cauți acolo. Dacă vei pune presiune asupra lui să-ți spună tot ce face sau ce vorbește cu ei, s-ar putea ca relația voastră să fie afectată. Totuși, îți poți da seama ușor dacă ascunde ceva mai grav de tine, luându-l la întrebări, pentru că Berbecii nu prea știu să mintă. 

Taur

Dacă ai un iubit din zodia Taurului, îți va ascunde multe dintre detaliile vieții sale amoroase trecute. Nu vei ști niciodată care au fost preferințele lui și ce tip de femeie îi plăcea. În cazul în care are un secret, Taurul este foarte evaziv și începe să te acuze pe tine că ascunzi lucruri de el. În felul acesta, mută atenția dinspre el spre tine și își poate proteja mai bine taina. Deci, dacă observi că îți răspunde cu acuze când îl întrebi ce gândește și încearcă să te facă să crezi că tu nu ești sinceră cu el, atunci este clar că ascunde ceva de tine. 

Gemeni

Gemenii sunt niște maeștri ai camuflării, care dețin o abilitate nativă de a ascunde adevărul și de a te convinge că totul este doar în imaginația ta. Sunt un semn dublu, de aceea s-ar putea să aibă și o viață dublă, de care tu nu știi nimic. Sunt multe aspecte pe care le-ar putea ascunde de tine, de la serviciu până la o altă relație, și nu se simt vinovați de secretele lor. Va fi aproape imposibil să-i detectezi, iar dacă începi să bănuiești ceva, va trebui să găsești alte surse să afli adevărul, pentru că Gemenii nu vor mărturisi niciodată nimic. 

Rac

Racul este foarte sincer în relații și nu ascunde, de regulă, nimic de partenera sa. Atunci când o face, acest lucru îl împovărează, astfel că va deveni îngândurat, capricios, cu o dispoziție întunecată. Este ușor să-ți dai seama că se întâmplă ceva cu el, pentru că este mult mai tăcut și reticent când intrați în discuții. Un Rac îți poate ascunde anumite lucruri de care se rușinează, de exemplu, că este pe cale să fie concediat din cauza unor greșeli profesionale sau că a cedat tentației amoroase, fie chiar și pe termen scurt. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop minciuna