MENIU

Ce film pregătește Tom Cruise. Va face istorie în cinematografie

Tom Cruise, pregătit să treacă la un alt nivel. Foto/Arhivă/Profimedia

Abia a terminat filmările la ultimul film din seria „Misiune Imposibilă”, că Tom Cruise se gândește la o altă misiune, poate ceva mai imposibilă decât tema blockbusterului de succes.

Tom Cruise se pregătește să meargă cu îndrăzneală acolo unde niciun actor nu a mai ajuns până acum. El și regizorul său „Edge of Tomorrow”, Doug Liman, urmează să filmeze un lungmetraj pe orbită și să facă din Cruise primul civil care a efectuat o plimbare în spațiu. Universal susține filmul, care are un buget de aproximativ 200 de milioane de dolari, scrie variety.com.

 

Când a fost întrebat despre filmul său spațial la premiera „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” de la New York, Tom Cruise a spus că nu are o dată stabilită pentru începerea producției, dar: „Am lucrat la el cu sârguință și vom vedea încotro mergem.”

 

Desigur, starul încă mai trebuie să termine de făcut „Dead Reckoning Part Two”, potențialul final al seriei sale „Mission: Impossible”, înainte de a putea începe următorul său film. Scenaristul și regizorul Christopher McQuarrie, cel care este la cârma ambelor filme „Dead Reckoning”, a spus că el și Cruise se întorc imediat la lucru la „Partea a doua” imediat ce turneul de presă ”Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” se încheie.

Mai multe articole despre:
tom cruise acto american film spatiu