MENIU

BIANCA DRAGUSANU. Ce spune Huidu despre BIANCA DRAGUSANU

<p>BIANCA DRAGUSANU</p>

BIANCA DRAGUSANU. Diva tabloidelor e luată în colimator de Şerban Huidu. BIANCA DRAGUSANU se afla în plin scandal cu soţul său, Victor Slav.

BIANCA DRAGUSANU. "Weekendul trecut am fost cu Kisstravel in Lisabona. Nu o sa vorbesc aici de frumusetile orasului sau de scoala de fado, lucruri pe care le puteti admira pe pagina oficiala de facebook, ci despre un afis publicitar ce mi-a taiat respiratia. Pentru cei ce nu l-au recunoscut, este regretatul Eusebio, pantera neagra care era sa aduca Portugaliei titlul de campioana mondiala in 1966, trecut in nefiinta cu o saptamana in urma si caruia municipalitatea ii multumeste ca unui adevarat erou! Iata ce ar putea impanzi toate bulevardele Bucurestiului: Bianca multumind nefericitilor ahtiati dupa senzationalul de doi bani, care au ajutat-o in drumul catre o imbogatire rapida! Diferente…", scrie Şerban Huidu pe blog.

BIANCA DRAGUSANU nu se află la primul conflict cu Şerban Huidu, fostul cârcotaş care a accidentat mortal trei oameni în urmă cu câţiva ani, atacând-o constant pe BIANCA DRAGUSANU.

Mai multe articole despre:
Bianca Drăguşanu victor slav