MENIU

ASTROLOGIE. Cele mai COMPATIBILE ZODII: ele au o RELAŢIE PERFECTĂ

Astrologie: compatibilitate zodii

Inca nu ti-ai gasit jumatatea, desi o cauti de cand lumea? Poate ca nu te-ai uitat unde trebuie! Astrele iti vin in ajutor si iti dezvaluie care sunt cele mai compatibile zodii, cu care poti avea relatia la care visezi dintotdeauna.

Iata care sunt nativii cu care poti da lovitura la capitolul relatii!

Berbec

Cele mai compatibile zodii: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator

Berbecul este un semn de foc, asadar nu este de mirare ca va avea o relatie perfecta cu alte zodii influentate de acelasi element (Leu si Sagetator). Acestea fiind zise, Berbecul se intelege bine si cu semne de aer, mai exact cu Gemenii si Varsatorii. Aceasta compatibilitate este data de faptul ca primul semn al zodiacului este energic si dinamic, curajos si indraznet, ceea ce inseamna ca nu poate fi decat cu cineva care ii seamana intr-o oarecare masura si care il poate incita mereu cu ceva nou - in fond, aerul este cel care aprinde si mentine intensa flacara focului.

Taur

Cele mai compatibile zodii: Rac, Fecioara, Capricorn, Pesti

Taurul este determinat, uneori chiar incapatanat si, in acelasi timp, are multa rabdare si te poti baza pe el. Acest semn de pamant cauta cel mai mult stabilitate si este de la sine inteles ca o poate obtine de la celelalte doua zodii influentate de acest element - Capricorn si Fecioara. Desi nu este o regula, Taurii pot avea o relatie fericita si cu Racii sau cu Pestii, deoarece acestia le ofera tot ce au nevoie din punct de vedere emotional.

Gemeni

Cele mai compatibile zodii: Berbec, Leu, Balanta, Varsator

Gemenii sunt persoane al caror element, aerul, le face sa fie adaptabile oricarei situatii. In plus, inteligenta, dinamismul si dorinta intensa de a comunica ii fac atractivi ca niste magneti pentru cei din jur. Alaturi de Balanta si de Varsator, celelalte doua semne de aer, care impart cu Gemenii o serie de calitati comune, doua dintre zodiile de foc sunt si ele compatibile cu acestia: Leul si Berbecul. Ceea ce creeaza potrivirea este dinamismul lor, care il incita pe nativul din Gemeni si nu ii permite sa se plictiseasca, acesta fiind principalul motiv pentru care ii este greu sa aiba relatii de lunga durata.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.