MENIU

A găsit în telefonul soţului mesaje de amor de la alte femei. Explicaţia lui a lăsat-o mască

O tânără care a dorit să rămână anonimă şi-a scris povestea tristă în mediul on-line. Ea a găsit în telefonul soţului mesaje de amor de la alte femei, însă explicaţia bărbatului este "subţie", nu stă în picioare.

"Azi, intimplator, in telefonul sotului meu am depistat mesaje de la o alta sau poate altele. A fost atit de dureros sa citesc astea – mi-au infipt 1000 de cutite ascutite in inima deodata, mîinile au inceput să-mi tremure, inima să mi se zbata…sufletul s-a înnecat deodata intr-un ocean sarat.

Si mi-a explicat ca sunt din trecut si s-a jurat – dar eu nu-l cred. Nu cred niciun cuvint spus de el – niciunul, pentru ca am vazut data cu ochii mei si erau de ieri si alaltăieri, iar el se jura ca e vreo greseala in telefon.  Dar, daca e greseala, de ce atunci a sters totul repede? Cind am vrut sa-i demonstrez, nu mai era nimic de vazut in telefon.

Am plâns mult pentru ca ma doare…si acum vad ultimul mesaj in care scria: ”Vreau sa te gust si sa te savurez ca pe un fruct exotic". Ce nu are la mine?

Si, eu, cea care credeam ca noi ne potrivim, am ajuns jos, stricata in bucatelele marunte ca a unei vaze frumoase, ce nu pot fi lipite din nou pentru a-i reda frumusetea.

Si toate astea in nici a doua luna dupa ce ne-am mutat impreuna.

Si dupa o zi grea de plins si durere emotionala insuportabila, am venit la spital pentru ca taica-su este foarte bolnav – si el sta linga mine, zimbeste, ma cuprinde si ma saruta de parca nimic nu s-a intâmplat…ma intreb si eu …poate am visat???

Si ce sa fac cu toate astea?", le-a întrebat femeia pe prietenele ei virtuale, potrivit povesteata.eu.

Mai multe articole despre:
scrisoare femeie