MENIU

A fost batjocorit şi scuipat de un coleg de şcoală. Reacţia lui a fost, totuşi, o lecţie de viaţă

Un băieţel în vârstă de 8 ani din Quincy, Michigan, a dat o importantă dovadă de maturitate. După ce a fost batjocorit şi scuipat de un coleg mai mare de la şcoală, copilul i-a scris acestuia o scrisoare.

Nicolas Neesley este elev la Elementary School din Quincy. Într-o zi, băieţelul a văzut cum un prieten de-al lui era lovit de un coleg mai mare de la şcoală, aşa că a intervenit. Dar din această cauză, el însuşi a devenit victimă, fiind batjocorit şi scuipat de respectivul elev.

Totuşi, în loc să răspundă cu aceeaşi monedă, Nicolas a decis să îi scrie bătăuşului o scrisoare. Ulterior, mesajul lui a fost citit în faţa tuturor elevilor, scrie Huffington Post.

"Nu trebuie să îţi baţi joc de alţii. Dacă nu ai niciun prieten, fă-ţi unul - este foarte simplu. Dar ai deja un prieten - pe noi. Vom fi respectuoşi, atenţi şi grijulii cu tine", a scris copilul.

După ce mesajul lui a devenit viral pe reţelele de socializare, Nicolas a explicat că a vrut să "îi atingă sufletul" respectivului băiat.

"Cred că ar trebui să oprim agresiunile, pentru că li se întâmpla multor copii, în fiecare săptămână. De fiecare dată când văd aşa ceva, intervin", a mai spus el în cele din urmă.

Mai multe articole despre:
elev copil scrisoare mesaj batjocorit Nicolas Neesley