MENIU

A cerut bani de la compania de asigurări pentru a-și îndrepta penisul. Ce argument a invocat?

Răspunsul primit l-a indigat pe pacient, chiar dar i s-au oferit alte soluții

Un britanic care a încercat să obțină bani de la compania de asigurări pentru operație de îndreptate a penisului a pierdut procesul. Bărbatul invocase faptul că din cauza defectului pe care-l are, nu mai poate face sex cu soția.

Bărbatul, care suferea de o afecțiune numită boala Peyronie, din cauza căreia organul masculin se curbează în erecție, a încercat să-și convingă companie de asigurări de sănătate să-i plătească aproximativ 10.000 de lire sterline pentru o operație de corectare, scrie Daily Mail.

Compania a refuzat, invocând faptul că nu este vorba despre disfuncție și, în ciuda faptului că nu poate face sex cu partenera, nu este vorba de o intervenție „necesară din punct de vedere medical”.

Pacientul a încercat să obțină suma solicitată în instanță, dar nici așa n-a avut câștig de cauză.

"A fost corect pentru compania de asigurări să refuze solicitarea. Nu există suficiente dovezi pentru a susține că tratamentul este necesar din punct de vedere medical", se arată în verdict.

Boala Peyronie este o afecțiune care îi afectează în principal bărbații cu vârsta peste 40 de ani, dar poate fi suferit de bărbații mai tineri.

Boala a fost supranumită „Clinton Kink” după fostul președinte american care ar fi suferit de această afecțiune. Poate fi tratată fie cu medicamente, cu o procedură de unde sonore care descompune zona întărită a țesutului, fie prin intervenție chirurgicală.

Mai multe articole despre:
operatie indeptare penis curbat sexualitate uk