MENIU

A aflat că soțul a drogat-o ani la rând ca să o adoarmă. E cutremurător ce-i făcea bărbatul în somn

O femeie din Statele Unite a avut o căsnicie fericită timp de 7 ani. Brusc, a început să sesizeze lucruri care indicau că mariajul ei scârțâie.

Totul a început când Mandy Boardman a început să aibă probleme cu memoria și să se simtă foarte obosită. A încercat să găsească motivele, dar nimic. I s-a întâmplat într-o noapte să se trezească cu o pastilă în gură fără să-și amintească dacă a luat-o înainte de culcare.

Alte dăți se trezea cu hainele rupte, răvășită sau complet dezbrăcată. Până când într-o seară s-a trezit și l-a surprins pe soțul ei peste ea, într-o mână cu o lanternă, în cealaltă cu un flacon de somnifere. Bărbatul s-a scuzat, spunându-i că îi oferă pastile să doarmă mai bine.

Totul a ieșit la lumină când partenerul ei de viață și-a uitat acasă telefonul, iar femeia a găsit în el mai multe imagini cu ea în ipostaze indecente.

Aceasta și-a dat seama că soțul ei a drogat-o ani la rând pentru a o adormi. Se pare că acesta o abuza și o viola pe Mandy, când timp se afla sub efectul pastilelor. Șocată, femeia a intentat divorț și l-a dat în judecată pe abuzator. El a intrat după gratii pentru următorii 5 ani.

 

Mai multe articole despre:
divorţ somn mandy boardman drogata abuza