MENIU

7 secrete pentru o primă întâlnire de vis

7 secrete pentru o primă întâlnire de vis

Nu este atât de greu să obţii o primă întâlnire, dar câteodată lucrurile nu ne ies aşa cum ne-am dori. Unde greşim, ce anume pierdem din vedere? Ne explică cei de la WomensHealth.com, citând un studiu chiar pe această temă.

Care e secretul unei prime întâlniri reuşite? Ei bine, specialiştii de la Universitatea Stanford (USA) au analizat aproape 1.000 de cupluri care au participat la întâlniri rapide de câte patru minute, pentru a vedea care sunt factorii ce influenţează chimia dintre oameni şi care ne spun imediat dacă cineva ne place sau nu. Aceştia au înregistrat conversaţiile din timpul întâlnirilor, rugându-i pe participanţi să completeze un chestionar referitor la ce anume s-au gândit în timpul întâlnirii, după care au analizat informaţiile astfel obţinute. Ceea ce au descoperit te va fascina!

1. Femeile sunt mai mofturoase decât bărbaţii
Când e vorba de întâlniri, puterea este (în majoritatea cazurilor) de partea ta, ca femeie. „Femeile sunt mai selective decât bărbaţii când vine vorba despre întâlniri“, a declarat autorul studiului, Dan McFarland, sociolog la Universitatea Stanford. În cadrul studiului amintit, femeile s-au arătat mai nazuroase şi au acordat mai greu şanse partenerilor de a se vedea la o a doua întâlnire. Aşa că te poţi relaxa ştiind că tu eşti cea care decide dacă vrei să îl mai vezi vreodată.

2. E bine să păstrezi toată atenţia asupra ta
Cuplurile rămân închegate când femeile încep să vorbească mai mult despre ele însele şi bărbaţii se arată interesaţi şi fac eforturi să le cunoască mai bine. Prin urmare, nu te îngrijora că monopolizezi conversaţia.

Citeşte continuarea pe PROBLEMESEX.RO

Mai multe articole despre:
bărbat sex cuplu