MENIU

7 indicii care îți arată dacă e momentul să divorțezi

7 indicii care îți arată dacă e momentul să divorțezi

E greu să te decizi dacă ar trebui să divorțezi, mai ales dacă ai copii. Iată ce ar trebui să știi înainte să iei o astfel de decizie majoră:

1. Dacă relația nu merge din punctul de vedere al amândurora, atunci chiar nu merge

Asta e adevărat nu numai pentru căsnicie ci și pentru oricare altă relație. Femeile tind să își ignore nevoile în favoarea soților și a copiilor însă căsnicia este și ea o relație, așa că este nevoie ca ea să funcționeze pentru ambii parteneri. Dacă ești în situația asta, s-ar putea să se ajungă la divorț dar nu te grăbi să faci acest pas. În primul rând, trebuie să te gândești bine ce îți dorești iar apoi să îi spui și lui ce vrei. S-ar putea după ce îi spui, lucrurile să se schimbe în mai bine.

2. Faptul că ești confuză s-ar putea să fie o binecuvântare

Dacă nu ești sigură ce să faci, nu încerca să te forțezi să iei o decizie. Îți va fi mai ușor să faci acest lucru dacă vei fi mai relaxată. Încearcă să îți faci o părere obiectivă asupra situației înainte de a lua o decizie.

3. Dacă îți dai seama că îi vrei răul, atunci e timpul pentru o schimbare

Dacă simți că nu îl mai suporți, atunci trebuie să schimbi ceva. Nu fă ceva ireversibil dar nici nu trebuie nici să îți petreci toată viața așteptând ca soarta să rezolve situația. Ia măsuri și schimbă ce poți.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
divorţ sfaturi moment indicii arată divortezi