MENIU

6 pași pentru o frumusețe fără efort în timpul vacanței (P)

6 pași pentru o frumusețe fără efort în timpul vacanței (P)

Dacă abia aștepți următoarea vacanță, probabil ți-ai făcut deja planul cu obiectivele turistice de neratat. Pentru că în vacanță timpul este limitat, deoarece ai multe de văzut în doar câteva zile, nu ai la dispoziție tot timpul necesar pentru a te ocupa de rutina zilnică de frumusețe. Nu te îngrijora! Ține cont de sfaturile noastre, astfel încât să arăți impecabil în vacanță, fără pic de efort.

Uită de mascara!

În timpul vacanței, parcă nu îți mai este la fel de ușor să aloci o jumătate de oră pentru realizarea machiajului. Astfel, dacă vrei să arăți fresh pe tot parcursul zilei, uită de mascara și alege extensii gene, care au rolul de a-ți înfrumuseța ochii. Din fericire, extensiile de gene pot fi aplicate înainte de plecarea în vacanță, procedura fiind diferită în funcție de fizionomie. Extensiile pot fi aplicate atât pentru femeile cu ochii adânciți sau asimetrici, cu rol în echilibrarea aspectului feței cât și pentru femeile cu ten matur, astfel încât să creeze o iluzie de lifting. Privirea devine instant mai atrăgătoare iar tu nu mai trebuie să-ți faci griji în privința mascarei și a demachierii.

Folosește cremă cu factor de protecție

Dacă nu vrei să te machiezi în vacanță și ai de gând să lași tenul să respire, nimic mai simplu! Folosește o cremă de zi și nu uita de crema cu factor de protecție solară, potrivită tipului tău de ten. Pentru serile în care ieși în oraș, poți folosi un BB-cream, care să ofere tenului culoare, luminozitate și hidratare, în același timp!

Ține la îndemână șamponul uscat

Obișnuiești să-ți speli des părul? Cu siguranță nu îți dorești să faci același lucru și în fiecare zi din vacanță. Tocmai de aceea, pentru ca transpirația să nu-ți mai dea bătăi de cap, ține la îndemână un șampon uscat. Acesta oferă o textură fresh firului de păr sec și fără volum și nu îngrașă scalpul. În plus, nu petrece timp inutil în oglindă și prinde părul în coadă sau fă-ți câteva bucle lejere. Ești gata de aventură!

Uniformizează pielea cu ajutorul autobronzantului

Dacă mergi la plajă sau ai pete pe care dorești să le ascunzi, folosește un autobronzant discret, într-o nuanță deschisă, care să-ți uniformizeze culoarea pielii și să ascundă unele imperfecțiuni ale corpului. Aplică autobronzantul în mod uniform și în cantități moderate, astfel încât rezultatul să fie natural.

Hidratează-te corespunzător

Un alt pont pentru ca tenul tău să arate impecabil implică și hidratarea corespunzătoare. Dacă nu ești obișnuită să bei multă apă în fiecare zi sau să folosești creme hidratante, în vacanță trebuie să faci o mică schimbare, pentru un ten radiant.

Poartă haine care nu se șifonează

Nici în ceea ce privește hainele pe care le porți în vacanță nu va trebui să-ți faci griji. Alege articole vestimentare lejere și fluide, din materiale care nu se șifonează, pentru a arăta impecabil în orice moment al zilei. Un exemplu poate include o rochie albă și lungă, un turban colorat și o pereche de botine, care te vor transforma în vedeta serii. 

Cine a spus că nu poți arăta impecabil atunci când călătorești? Cu ajutorul acestor mici trucuri, te bucuri de o frumusețe fără efort în timpul vacanței!