MENIU

Ucraineanul care și-a ucis un compatriot, la Brăilă, a fost prins la Iași

Foto ilustrativ

Ucraineanul care este suspectat că și-ar fi ucis un compatriot, în Brăilă, a fost localizat de polițiști în municipiul Iași, ca urmare a informațiilor operative oferite în timp real de către polițistii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brăila.

Luni seară, cetățeanul ucrainean, în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de omor și trecerea ilegală a frontierei, a fost localizat și depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, ca urmare a informațiilor operative oferite în timp real de către polițistii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brăila, în municipiul Iași, a transmis Poliția Română. 

 

Suspectul a fost preluat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brăila, în baza unui mandat de aducere și prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

 

Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

 

Vineri, un bărbat din Ucraina a murit după ce a fost lovit în cap de un conaţional, în urma unui conflict izbucnit la bordul unei nave aflate în Portul Brăila, după care suspectul a fugit.

Mai multe articole despre:
ucrainean ucigas prins dat in urmarire