MENIU

Sexi polițista fraților Tate, adusă din nou în fața procurorilor. Ce a pățit a doua asistentă, de ce nu a putut veni la audieri?

Luana Radu

Una dintre locotenentele fraților milionari Tate a ajuns din nou în fața procurorilor. Luana Radu, cunoscută drept sexi polițista, a fost scoasă din arest și adusă la DIICOT pentru percheziții informatice. Au fost controlate telefoanele și verificate toate tranzacțiile pe care le-au făcut. Între timp, Andrew Tate a dezvăluit că și-a modificat testamentul din închisoare.

Spre deosebire de precedenta aducere la audieri, când Luana a încercat să le dea jurnaliștilor un bilețel și a fost victima unei busculade, de această dată fosta polițistă n-a răspuns niciunei întrebări. Asociata fraților Tate șchiopăta la coborârea din dubă, dar avocatul ei a precizat că n-ar fi nicio legătură cu incidentul de săptămâna trecută, ci cu faptul că a căzut din pat.

Fosta polițistă a stat mai puțin de o oră la sediul DIICOT, iar perchezițiile informatice în cazul ei s-au finalizat.


Și Georgiana Naghel, cealaltă femeie care a lucrat alături de Tate, ar fi trebuit să vină la audieri însă, potrivit surselor, aceasta nu s-a simțit bine, iar în cazul ei percheziția informatică s-a amânat.


Între timp, Andrew Tate a anunțat pe twitter că și-a modificat testamentul din închisoare, iar o sumă mare de bani va ajunge la o asociație de caritate pentru a proteja drepturile bărbaților. Frații Tate au ajuns în atenția autorităților din România în primăvara anului trecut când două tinere ar fi fost sechestrate. După acest incident au fost organizate mai multe percheziții, iar cei doi frați și cele două complice ale lor au fost arestați preventiv.