MENIU

Scenă șocantă într-o primărie din Argeș. Edilul a bruscat o pensionară, supărat că-l filmează - VIDEO

Foto ilustrativ, arhivă

Primarul unei comune din Argeș s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe, după ce a fost acuzat că a bruscat și chiar ar fi lovit o pensionară. Incidentul s-a petrecut chiar în incinta primăriei, sub privirile a numeroși oameni și a fost filmat.

Polițiștii au fost chemați de către un bărbat de 67 de ani, din Căteasca, să intervină, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță și pentru preîntâmpinarea unor conflicte, ca urmare a unor discuții în contradictoriu, ce au avut loc în urma unei ședințe de consiliu local, potrivit Mediafax.

„După suspendarea ședinței, în cadrul discuțiilor desfășurate ulterior, un bărbat, de 67 de ani, ar fi lovit peste mână o femeie, de 61 de ani. În cauză, a fost întocmit, din oficiu, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, informează IPJ Argeș.

Conform unor surse locale, este vorba despre primarul localității, supărat pe o pensionară care îl filma.

 

 
Mai multe articole despre:
primar bataus femeie lovita de primar arges