MENIU

Plasat sub control judiciar, după ce a ameninţat un poliţist care îl amendase

Foto arhivă

Un bărbat de 42 de ani din judeţul Brăila a fost plasat sub control judiciar pentru ultraj, după ce a ameninţat cu acte de violenţă un poliţist care îl amendase, informează IPJ Brăila.

„Un poliţist din cadrul Secţiei 5 Poliţie Ruală Viziru l-a oprit în trafic pe un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Viziru, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii de domiciliu. În urma controlului efectuat, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 870 de lei, pentru neportul centurii de siguranţă, precum şi pentru neprezentarea la sediul poliţiei pentru semnalarea unui daune a vehiculului, conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, moment în care şoferul a devenit recalcitrant şi l-a ameninţat pe poliţist cu acte de violenţă”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

În acest caz a fost sesizat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăţei, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore a bărbatului, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăţei a luat faţă de brăilean măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Mai multe articole despre:
amenda plasat sub control judiciar politist