MENIU

Frații Tate au ieșit la atac, după ce au fost puși în liberate de magistrații din România: acuzații grave la adresa sistemului de justiție

Andrew Tate susține că este persecutat de procurorii britanici, după ce a dezvăluit corupția din interior. 

Mai mult, milionarul spune că dosarul pentru care au fost săltați de mascați este unul din urmă cu 11 ani, care fusese închis din lipsă de probe. 

Frații Tate au fost eliberați din arest la numai câteva ore după ce au fost reținuți. Decizie controversată a justiției române - VIDEO

"Adevărul despre corupția sistemului de justiție... Vreau ca oamenii să înțeleagă acasă că sistemul de justiție este un sistem în care băieții răi merg la închisoare și oamenii nevinovați nu merg la închisoare. Există avocați și există lege și asta este pe deplin un sistem de funcționare. 

Este un sistem stricat cu o mulțime de elemente de corupție și lucruri care nu sunt în regulă și procese în ceață și oameni nevinovați care merg la închisoare și oameni vinovați care merg. 

Vă rog să înțelegeți că întregul sistem este stricat și avem informații din interior despre exact cât de stricat este. Poate dacă vor continua să ne atace și să nu continue nici măcar să nu joace corect și să respecte statul de drept și să deschidă dosare. S-au închis anterior din lipsă de dovezi pentru a încerca să ne pună în închisoare pentru ceva ce s-a întâmplat acum 11 ani, doar pentru că atacul Matrix și, probabil, în România a eșuat", a spus Andrew Tate. 

Mai multe articole despre:
fratii tate andrew tate tristan tate