MENIU

Fostul șef al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice nu-și poate justifica diferența de 30.000 de euro între venituri și avere

Foto arhivă

Inspectorii de la ANI au constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 124.420 lei (echivalentul sumei de 30.190 euro) între averea dobândită şi veniturile realizate de către Marius Sorin Indrieş, funcţionar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Pe site-ul Poliţiei Române, Marius Sorin Indrieş apare cu gradul de comisar-şef de poliţie şi a fost, la un moment dat, şef serviciu (împuternicit) al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

În ultima declaraţie de avere depusă în 2020, Marius Sorin Indrieş a trecut faptul că are funcţia şef birou la IGPR - DCCO.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat în acest caz Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Marius Sorin Indrieş. 

Mai multe articole despre:
comisar politie sef criminalitate economica