MENIU

Dosarul generalilor. Dan Tocaci, întâlnire „pe repede înainte” cu polițiștii pentru semnarea controlului judiciar. Florian Coldea dă și el, astăzi, cu subsemnatul

Dan Tocaci, la ieșirea din sediul Secției 23 de Poliție București

Dan Tocaci s-a aflat, miercuri, pentru a doua oară în acestă săptămână la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar. Asta după ce avocatul său a fost chemat de urgență la Direcția Națională Anticorupție. Potrivit surselor Realitatea PLUS, avocatul ar fi venit pentru a depune cauțiunea în valoare de 150 de mii de lei dispusă de procurorii DNA. 

Omul de afaceri Dan Tocaci s-a prezentat, miercuri dimineata, la Sectia 23 de politie din Capitala pentru a semnat controlul judiciar. Acesta a petrecut doar cateva minute in incinta sectiei de politie, dupa care a plecat fara a face declaratii. Este a doua oara in aceasta saptamana cand acesta ajunge in fata politistilor pentru a semna controlul judiciar. 

Generalii Coldea și Dumbravă și-au trimis avocatul să le plătească mega-cauțiunea de 500.000 de lei pentru fiecare

Ieri, avocatul sau a stat peste doua ore la sediul DNA, cel mai probabil pentru a depune acea cautiune in valoare de 150.000 de lei stabilita de procurorii anticoruptie pe numele lui Dan Tocaci. La iesirea din sediul institutiei, acesta nu a vrut sa declare nimic. 

Tot astazi, si Florian Coldea urmeaza sa ajunga la sectia de politie din Voluntari. Ultima data cand acesta a fost sa semneze controlul judiciar a declarat ca este nevinovat, ca are incredere in justitie si ca nu va mai face alta declartie pana la finalizarea anchetei.

Coldea, Dumbrava, Traila si Tocaci au fost pusi sub masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile, ceea ce inseamna ca trebuie sa vina de cateva ori pe saptamana sa dea cu subsemnatul in fata autoritatilor, nu au voie sa paraseasca teritoriul Romaniei si, de asemenea, nu au voie sa ia legatura cu niciun martor din acest dosar

Jocul lui Coldea: de ce NU contestă controlul judiciar? Strategia bine pusă la punct

 

 

Mai multe articole despre:
dosarul generalilor dan tocaci control judiciar