MENIU

Detalii șocante în cazul adolescentei ucise și ascunse în canapea. Bărbatul suspect de omor își amenința iubita că o bagă în sac

Foto colaj Realitatea Plus

Ies la iveală noi detalii despre principalului suspect în cazul crimei din Sectorul 4 al Capitalei. Fosta iubită a bărbatului declară că acesta avea un comportament violent, atât cu ea, cât și cu fata. Mai mult, presupusul criminal ar fi amenințat-o că o bagă într-un sac și o aruncă în canal. Mama copilei de 12 ani este liberă, deși o serie de declarații sugerează că știa despre tragedie și l-ar fi acoperit, într-un fel, pe principalul suspect. 

Între timp, autoritățile din România au întârziat trimiterea documentelor pentru extrădarea bărbatului din Olanda. Mandatul european de arestare nu a ajuns încă în posesia autorităților din Țările de Jos, cu toate că suspectul a fost dus luni la audieri.

Principalul suspect în cazul crimei din Berceni a fost prins la sfârșitul săptămânii trecute și se află în custodia autorităților olandeze, fiind acuzat că ar fi ucis o fată de 12 ani și ar fi ascuns cadavrul într-o canapea.

Pe de altă parte, după audieri, mama copilei a fost lăsată în libertate, cu toate că, potrivit anchetatorilor, a s-a contrazis în declarații. Dacă inițial a mărturisit că nu știa de moartea subită a fiicei sale, mai apoi a aruncat vina asupra concubinului său.

Tot el ar fi și cel care ar putea desluși misterul crimei în cazul fetiței de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada patului. Cel puțin, așa a susținut mama copilei în fața anchetatorilor după ce a fost reținută în Spania. A mai declarat atunci și că bărbatul ar fi mințit-o că minora este cu tatăl ei natural.