MENIU

Planeta Venus este în zodia Scorpion și rezolvă problemele amoroase

<p>Venus in Scorpion 2018&nbsp;</p>

Pe 9 septembrie Venus a intrat în pasionalul și intensul Scorpion. Această zodie este cunoscută pentru faptul că este extremă, se lasă condusă de emoții și este obsedată de autenticitate. 

Cum te va influența intrarea planetei Venus în Scorpion

Berbec

Partea sexuală a relației tale va fi favorizată în perioada următoare. Din punct de vedere emoțional, ai parte de o creștere a pasiunii, ceea ce te determină să fii mult mai intimă cu persoana iubită. Cu cât te vei apropia mai mult de persoana iubită, cu atât mai fericită vei fi.

Taur

Intrarea planetei Venus în Scorpion este cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. Toate relațiile tale vor deveni mult mai plăcute, vei coopera mult mai eficient și vei putea să îți exprimi afecțiunea. De asemenea, vei face pace cu o persoană pe care o considerai dușman până acum. Concentrează-te asupra relațiilor noi și vei vedea că toate prieteniile tale vor înflori!

Gemeni

În timp ce Venus este legată de plăcere, această perioadă va fi plină de distracție și joacă pentru tine. Socializarea atinge cote maxime. Venus te va ajuta să îți mărești veniturile și să fii mult mai productivă la locul de muncă. De asemenea, acest fenomen te va influența pozitiv și în ceea ce privește sănătatea.

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii venus scorpion