MENIU

Mercur este in Leu: cum este influențată viața zodiilor

Descoperă în rândurile de mai jos cum va fi afectată zodia ta în perioada cât Mercur se plimbă prin zodia Leului!

Berbec. Te așteaptă o perioadă dedicată familiei! Mercur în fratele tău de foc, Leul, te va apropia foarte tare chiar și de rudele cu care nu ai mai vorbit de multă vreme, determinându-te să te deschizi în fața lor. Dintr-odată, vei descoperi ce oameni interesanți ai lângă tine: felicitările noastre!

Taur. Prietenii trag de tine, te invită la cele mai hip evenimente și nu se mai satură de compania ta, dar parcă tu nu nutrești aceleași sentimente față de ei. Nu vei avea probleme să le comunici acest lucru, grație lui Mercur în Leu, și te vei apropia în schimb de familie, alături de care participi la după-amiezi calde cu grătar sau la aniversări spectaculoase.

Gemeni. Ești foarte norocoasă din punct de vedere financiar în această perioadă, dar nu vei pune nimic deoparte. Dimpotrivă, cheltuiești până și ultimii bani pe petreceri și pe vacanțe, unde vei întâlni mulți oameni interesanți, alături de care ai discuții ce te uimesc până și pe tine, vorbăreața zodiacului.

Rac. Pe tine astrele te împing pe teritoriul iubirii, dar Mercur în Leu intră puțin în contradicție cu aceste impulsuri. Îți pierzi seriozitatea cu care tatonezi de obicei teritoriile dragostei și vrei în schimb să te distrezi, ceea ce nu va fi însă rău deloc, pentru că această abordare nouă în amor merge de minune!

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop zodii mercur în leu