MENIU

Horoscopul săptămânii 31 ian.- 6 feb. Zodia norocoasă - GEMENI

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL.

Descoperă ce-ți rezervă horoscopul în intervalul 31 ianuarie-6 februarie.

BERBEC

Veți relua relaţii de prietenie care vă vor ajuta să depăşiți obstacole majore în stabilirea contactelor profesionale. Sunteți cuprinsă de un fel de febră a schimbărilor sau renovărilor (fie vă mutați, fie vă veți transforma casa în „oaza“ la care ați visat o viaţă). Majoritatea nativelor sunt înamorate.

TAUR

Veți accepta în continuare orice contract care vi se oferă, deşi deja vă bucurați de şanse financiare deosebite. Cele mai multe celibatare intră în conflict cu familia deoarece se încăpăţânează să susţină un pretendent sau se despart de altul cu agresivitate. Familistele sunt decise să aibă copii.

ZODIA NOROCOASĂ - GEMENI

Mult mai pragmatică, dar şi mai puţin stresată, veți şti să exploatați corect toate şansele financiare care se succed cu rapiditate. Veți reuși să strângeți bani albi pentru zile negre! Sunteți preocupată mai mult ca de obicei de aspectul lor şi sunteți decisă să refuzați orice relaţie amicală care v-ar limita posibilităţile de acţiune. Unele native pleacă în călătorii, altele muncesc dincolo de limitele normale. La mijlocul intervalului, poate apărea un partener fermecător, care vă reaminteşte, înainte de toate, ce înseamnă iubirea! În weekend, sunteți depăşită de activităţile casnice, dar sunteți decisă să nu lăsați nimic nefinalizat.

Află previziunile pentru celelalte zodii pe clickpentrufemei.ro.