MENIU

Horoscop weekend 7-8 noiembrie 2020 - ZODIA protejată de astre. Mercur este în Balanță și aduce pace și liniște

Horoscop weekend 7-8 noiembrie 2020.

Berbec – Un final de săptămână liniștit. Ești protejat de astre, dar nu întinde coarda. Nu te complica cu strategii alambicate. Alege calea simplă și directă. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ai grijă de tine. Nu-ți băga nasul în afacerea altuia, chiar dacă intențiile tale sunt cele bune și ai convingerea că procedezi corect.

Taur – Finalul de săptămână aduce evenimente care te bucură și care te agită în egală măsură. Ia-le așa cum sunt și nu le mai supradimensiona importanța. E posibil să ai dificultăți în a te face înțeles. Ai sentimente amestacate. Renunță la analiză.

Gemeni – Oamenii din jurul tău te enervează, dar poți avea un beneficiu major, dacă vei privi lucrurile în ansamblu. Scapă de sentimentul că nimic nu evoluează. Evoluează, dar lent și nu neapărat în sensul bun. Ține minte că o întrebare nu are niciodată un singur răspuns. Încearcă soluții alternative.

Rac – Urmărește cu atenție cum merg lucrurile în acest final de săptămână pentru că vei descoperi schimbări profunde. Unele te vor impresiona și te vor face să devii mai atent la sentimentele celor din jurul tău. Rămâi concentrat și încearcă să nu te lași surprinsă atunci când problemele emoționale apar de nicăieri și-ți tulbură liniștea.

Leu – Te simți cu mâinile legate. Aparent situația este complicată, dar dacă vei lua lucrurile pas cu pas se vor dovedi mai mult decât simple. Gândește-te la tine ca la un magician grozav care poate rupe cele mai puternice lanțuri. Ai toate trucurile la tine, trebuie doar să alegi ceea ce se potrivește. Nu există nu se poate în vocabularul tău.

Fecioară – Îți revine zâmbetul sâmbătă, iar duminică o să te simți din nou în largul tău. Este important să nu analizezi motivele din spatele comportamentului altor persoane. Renunță să mai condamni atitudinea unor oameni. Ar fi mai util dacă te-ai strădui să-i înțelegi și atât. Nu lăsa nimic să-ți strice armonia interioară.

Citiți continuarea pe femeia.ro

Mai multe articole despre:
horoscop