MENIU

Horoscop martie 2017. Zilele norocoase în luna martie pentru fiecare zodie în parte!

<p>Horoscop&nbsp;</p>

Pentru unii nativi începutul lui martie se anunță productiv, de bun augur, în timp ce alții trebuie să aștepte până spre finalul lunii pentru ca norocul să le iasă în cale. Descoperă ce suprize ți-au pregătit astrele în luna lui Mărțișor, luna în care natura revine la viață.

Horoscop martie 2017. Berbec

Din punct de vedere profesional, ai mari șanse să primești o veste bună pe data de 9 sau pe 15. Pe 2 martie, în schimb, lasă-te purtată de sentimente pentru a te bucura din plin de surprizele pregătite de astre.

Horoscop martie 2017. Taur

5 martie este ziua ta norocoasă, așa că profită de fiecare oportunitate pentru că vei obține maximum de beneficii în această zi. Data de 30 este dedicată iubirii.

HOROSCOP martie 2017. Se anunţă o lună complicată, întrucât Venus e retrograd

Horoscop martie 2017. Gemeni

Profesional, sentimental și economic, luna martie se anunță a fi productivă, atâta timp cât acorzi atenție maximă tuturor lucrurilor pe care le faci. Nu îți neglija iubitul și fii pregătită să semnezi niște hârtii importante pe 8 și pe 27 martie.

Horoscop martie 2017. Rac

Dacă vrei să te împaci cu cineva drag ție, astrele se aliniază pentru a-ți purta noroc pe data de 19. Fii pregătită pentru o călătorie neprevăzută, dar neașteptat de plăcută, pe 21 sau 22 martie.

Horoscopul sănătăţii în luna martie 2017

Horoscop martie 2017. Leu

Norocul îți surâde pe data de 9 martie, când fie primești o veste pe care o așteptai de ceva timp, fie semnezi un contract care îți va mări veniturile pentru lunile următoare.

Horoscop martie 2017. Fecioară

Deși nu ți-ai propus să faci nimic special luna aceasta, astrele au alte planuri pentru tine. În zilele cu noroc, pe 23 și 24 martie, vei primi vizita cuiva care își va schimba viziunea, prin ceea ce îți va spune.

Horoscop martie 2017. Balanţă

Nu ai parte de zile prea plăcute luna aceasta, însă dacă vrei să joci la loto sau doar să cumperi un loz, este posibil ca norocul să fie de partea ta pe 4 martie.

Cele mai ghinioniste zodii în luna martie 2017

Horoscop martie 2017. Scorpion

Efoturile tale vor fi răsplătite pe data de 11 martie, când vei obține o promovare sau o recunoaștere oficială a meritelor tale.

Horoscop martie 2017. Săgetător

Ți-ai cam neglijat familia, așa cum faci de ceva timp, însă data de 14 este ziua în care vei redescoperi persoanele de lângă tine. Este aceasta ziua ta norocoasă? Da. Vei afla singură de ce.

Horoscop martie 2017. O lună fabuloasă, dar sume mari de BANI...

Horoscop martie 2017. Capricorn

Pe 6 martie poți fi sigură că orice decizie vei lua, va fi bună (bine, există mici riscuri ca tu să fii excepția, deci nu face nimic înainte de a analiza lucrurile în cele mai mici detalii), scrie clickpentrufemei.ro.

Horoscop martie 2017. Vărsător

Îți place să riști, iar asta nu este cea mai bună atitudine atunci când vine vorba de finanțe. Totuși, data de 22 este ziua ta norocoasă… decide singur ce vei face cu norocul tău.

Horoscop martie 2017.  Peşti

Fii deschis provocării, fie că este vorba de iubire sau de un job nou. Ziua de 17 este zi norocoasă.

Horoscop 2017. VEZI AICI previziunile complete ale anului 2017

Mai multe articole despre:
Horoscop martie 2017