MENIU

HOROSCOP. Ce calitati are un barbat, in functie de zodie

Calitatile unui barbat, in functie de zodie!

Berbec Este destul de previzibil. Mai exact, de indata ce si-a stabilit un plan sau un tel in viata nu se va abate de la el. Asadar, nu te vei trezi cu surprize nedorite, sau cu schimbari de atitudine sau de comportament peste noapte. Din acest motiv el este considerat un partener de nadejde, pe care te poti baza in orice moment.

 

Taur Profita din plin de calitatile sale organizatorice, dar  si culinare. Tot ceea ce iese din mainile sale este la nivel de arta, iar gustul preparatelor este nemaipomenit. Cu el alaturi casa nu va fi niciodata dezordonata, iar facturile vor fi mereu platite la timp.

Gemeni Nici nu-ti vei da seama cand va trece timpul daca esti alaturi de barbatul nascut sub acest semn zodiacal. Este comunicativ, are un simt dezvoltat al umorului si stie sa se distreze. Daca si tu esti asemenea lui, cu siguranta veti face casa buna.


Rac Este un familist convins. Poate ca pana acum a zburat din floare in floarea, dar dupa ce s-a decis ca este momentul sa se aseze la casa lui, familia este mereu pe primul plan, iar toate eforturile sale sunt pentru ca cei dragi sa fie fericiti.

Leu Daca te numeri dintre acele persoane care trebuie sa se consulte cu cineva inainte sa ia o decizie si prefera sa aiba alaturi un partener care sa le ghideze, atunci barbatul leu este alegerea ideala. Are calitatile unui lider, stie cum sa se faca respectat, iar cuvantul lui cantareste greu in ochii celorlalti.

Citește articolul integral pe bzi.ro.

Mai multe articole despre:
cuplu horoscop relaţie