MENIU

HOROSCOP 9 MAI 2018. Recomandări pentru ziua de marți! Sunt tensiuni, dar nu vă grăbiți

HOROSCOP 9 MAI 2018. Dimineața se anunță destul de agitată. Există riscul să vă grăbiți, să vă enervați și să luați decizii greșite. Atenție, la înșelăciuni: vărsătorii sunt expuși la mesaje de fraudă. Ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți 9 mai 2018, mai jos pe realitatea.net. 

HOROSCOP 9 MAI 2018 Berbec

Astăzi veți primi o scrisoare de la angajator, care vă dă speranțe. Este posibil să reușiți să aranjați și o întâlnire personală. Mare grijă pe seară dacă participați la o petrecere, evitați consumul de alcool.


HOROSCOP 9 MAI 2018 Taur

Ar trebui să uitați de grijile zilnice și să petreceți această zi. Este o zi plină de petrecere și nu uitați că aveți și un proiect de finalizat. Nu uitați să vă exprimați recunoștința și celor care vă sunt aproape, adică familia și prietenii.


HOROSCOP 9 MAI 2018 Gemeni

Ar trebui să fiți foarte vigilenți și să nu vă încredeți nici măcar în persoanele apropiate. Ar trebui să faceți verificări înainte să semnați un act, să începeți o activitate nou. Este o zi în care te bucuri alături de copiii și familia ta.

HOROSCOP 9 MAI 2018 Rac

Dacă vreți să nu vă pierdeți prietenii, fanii, ar trebui să le acordați mai multă atenție. Cu siguranță că nu veți avea o conștință curată, dacă nu le dați atenție, pentru că veți avea de pierdut. În cursul serii, vă veți lămuri problemele!

HOROSCOP 9 MAI 2018 Leu

Leul atarge atenția asupra persoanelor de sex opus. Dacă sunteți în căutarea persoanei iubite, acum este momentul. Nu uitați să faceți schimb de contacte cu persoanele care vă plac. Spre seară, veți primi un cadou, o atenție din partea unui admirator.

HOROSCOP 9 MAI 2018 Fecioară

Data de 9 mai, vă aduce o călătorie mai lungă cu mașina. Drumul nu va fi plictistor deoarece aveți subiecte care par că nu se mai termină. La final de drum, veți întâlni o persoană pe care nu ați mai văzut-o de ani buni de zile.

HOROSCOP 9 MAI 2018 Balanță

Înainte de a face o scenă în public, gândiți-vă la consecințe. Nu uitați de regulile societății. Cu siguranță dacă ajungeți în fața camerei de luat vederi, veți face impresie și pare că sunteți un fel de erou.

HOROSCOP 9 MAI 2018 Scorpion

Ziua de 9 mai vă oferă răspunsuri la mai multe întrebări. Veți obține și conversații la nivel de familie și aveți ocazia să vă lămuriți cu privire la multe secrete. Este o zi în care aveți șansa să rezolvați mai multe probleme.

HOROSCOP 9 MAI 2018 Săgetător

Este o zi plină de energie. După-amiaza aveți ocazia să vă vizitați una dintre vechile rude. Comunicarea cu o rudă mai în vârstă vă va trece prin stări de fericire și tristețe. Pe seară, nu strică dacă faceți un drum până la un magazin de echipamente sportiv, pentru a vă relaxa.

HOROSCOP 9 MAI 2018 Capricorn

Primiți laude despre planurile voastre de viitor și despre cum ați dus la bun sfârșit un proiect sau chiar pentru o idee. Pentru voi înseamnă mult, însă aveți grijă să nu permiteți altora să vă supere.

HOROSCOP 9 MAI 2018 Vărsător

Risc de înșelăciune! Ați putea primi un telefon sau un mesaj de fraudă. Mare grijă să verificați de mai multe ori ce decizii luați astăzi. Este mai bine să mai cereți o părere de la rude sau familie.


HOROSCOP 9 MAI 2018 Pești

Nu vă grăbiți! Nu luați decizii și nu aruncați cu vorbe fără să calculați ce vreți de fapt. Înainte de a refuza un admirator sau o altă ofertă, este mai bine să o luați ușor!