MENIU

Horoscop 27 februarie.O zodie pierde banii printre degete - zi romantică pentru alte zodii

<p>Noi şanse pentru trei zodii şi lacrimi pentru alte trei. Zodiac complet pentru martie 2017</p>

Ziua se anunţă excelentă pentru gemeni, cei născuţi în zodia leu văd partea plină a paharului, iar peştii vor avea o zi de poveste!

BERBEC
Urmează o perioada agitată, dar şi plină de voie bună. O să va revedeţi cu oameni dragi şi o să staţi de vorba ore în şir.

TAUR
Astăzi este momentul să faceţi schimbările pe care le aşteptaţi de foarte mult timp. Aveţi încredere în oamenii cu care interactionati şi va lăsaţi ghidaţi de aceştia.

GEMENI
Sunteţi dornici de a pleca într-o vacanţă. Mai aveţi răbdare câteva zile, pentru că cel drag pregăteşte o surpriză. Trebuie doar să îl lăsaţi să se concentreze.

RAC
Aveţi o stare bună şi va este uşor să va ocupaţi de problemele profesionale şi să rezolvaţi cu succes situaţiile conflictuale de la serviciu.

LEU
Este o zi în care priviţi partea plină a paharului. Şi cu o aşa stare de bine sunt posibile surprize placate, cadouri şi întâlniri neprevăzute.

FECIOARA
Faceţi ceva ce va binedispune. O să fiţi cu zâmbetul pe buze toată ziua şi cu greu va va tulbură ceva. Şi persoană iubita are o veste excelenţă.

BALANŢA
Aveţi multe idei creative care va deschid drumuri la care nici nu va gândeaţi până acum. O persoană importantă va propune o colaborare din care aveţi doar de câştigat.

SCORPION
Relaţia cu persoană iubita trece la o nouă etapă. Este un pas important pe care l-aţi comunicat şi celor dragi, care se bucură pentru voi şi va susţin din toată inima.

SĂGETĂTOR
Dozati-va mai bine energia, pentru că în ultima vreme aţi fost foarte aglomerati şi sunteţi epuizaţi. Lăsaţi lucrurile neimportante în seama altcuiva.

CAPRICORN
Terminaţi cu succes un lucru început acum câteva luni. În sfârşit, puteţi să răsuflaţi uşuraţi şi să va gândiţi la următoarea etapă, care se anunţă a fi mult mai palpitantă.

VĂRSĂTOR
Va nemulţumeşte un aspect legat de partenerul de viaţă, iar pentru că acest lucru să se termine înainte să devină enervat asiguraţi-va că o să aveţi parte de o discuţie serioasă.

PEŞTI
Petreceţi timp de calitate cu oameni dragi de la care consideraţi că puteţi învaţă multe lucruri interesante. Va fi o zi pe placul vostru.

sursa

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop zilnic horoscop 27 februarie