MENIU

Horoscop 16 noiembrie 2016. Norocul te însoţeşte peste tot dacă te-ai născut în ACEASTĂ zodie

Horoscop 16 noiembrie 2016. Previziuni pentru 16.11.2016!

Taurii au o zi excelentă și le merge bine în toate. În plus toate persoanele cu care vor interacționa vor aduce un plus în relații, inclusiv în cele de afeceri.Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec
Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu o usoara retinere, dand dovada de maxima prudenta, ceea ce, de obicei, nu prea te caracterizeaza. E bine sa fii atent la fiecare pas pe care il faci, la fiecare cuvant pe care il rostesti, pentru ca orice atitudine impulsiva poate avea efecte asupra planurilor incepute. Cu cat evoluezi mai lent si mai precaut, cu atat cresc sansele ca roadele care ies de aici sa fie mai bune, deci ia-o incet, fara sa pretinzi rezultate imediate. Altadata te-ai grabit si ai scapat multe din vedere, dar acum arati ca ti-ai invatat lectia si faci pasi mici spre scopul tau cel mare!

Taur
Norocul te insoteste peste tot incat nici nu-ti vine a crede ce bine iti merg toate. De fapt, norocul tau se pare ca apare prin oamenii pe care ii intalnesti, pentru ca de fiecare data dai exact de persoana adecvata pentru problema care te preocupa in acel moment. Bati la usa care trebuie, intalnesti prietenul de care aveai nevoie sau, daca e vorba de specialisti sau persoane cu anumite functii de la care astepti rezolvarea unor chestiuni profesionale, ii gasesti in toane bune, disponibili pentru a-ti oferi exact solutia optima. Treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni persoana-cheie!

Vezi continuarea pe Huff.ro

Mai multe articole despre:
horoscop