MENIU

Cum afectează viaţa zodiilor Mercur în Gemeni

În perioada 6-21 iunie, un eveniment astrologic va atrage atenţia tuturor nativelor mai... vorbărețe și puse pe fapte mari: Mercur, planeta ideilor şi a comunicării intră în Gemeni.

Iată cum afectează viaţa zodiilor Mercur în Gemeni!

Berbec

Luna iunie este favorabilă Berbecilor în plan financiar. Se remarcă o creştere la nivelul câştigurilor şi apar cadouri sau alte avantaje materiale. Cariera, prestigiul sau poziţia sunt confruntate cu provocări legate de comunicare, negocieri, interviuri, călătorii, examene sau muncă intelectuală. Se pare că te descurci mult mai bine în echipă sau beneficiind de ajutorul altor aliaţi în faţa acestor provocări. Se anunţă a fi o perioadă de bun augur pentru colaborările profesionale.

Taur

Munca şi responsabilităţile sunt o constantă a lunii pentru nativele din Taur. Din fericire, reuşeşti să lucrezi cu plăcere şi să îţi îndeplineşti sarcinile fără a depune eforturi deosebite. Partea mai puţin plăcută este că nu te bucuri de recunoaşterea pe care ai merita-o. Totuşi, eforturile tale sunt luate în calcul, iar într-un viitor nu foarte îndepărtat acestea vor fi apreciate la adevărata valoare.

Deşi ai obligaţii cărora nu e simplu să le faci faţă, te mobilizezi şi reuşeşti să îţi sporeşti veniturile sau să îţi rezolvi unele probleme.

Gemeni

Nativele din Gemeni sunt dominate de prezenţa lui Mercur. Fiind stăpânul semnului zodiacal, Mercur îţi conferă pricepere, îndemânare, o excelentă judecată şi şansă în acţiunile întreprinse. Este rost de avansare, realizări şi progres. Uneori ţi se pun beţe în roate dar ai puterea de a birui şi de a depăşi orice piedică.

Banii şi afacerile constituie un capitol extrem de important pentru Gemeni pe tot parcursul lunii, dar mai ales în ultima parte a acesteia. Poţi câştiga mai mult, dar este recomandat să fii cumpătată şi să nu te grăbeşti pentru că rişti să pierzi tot ce ai câştigat.

Încearcă să îţi promovezi imaginea cât de mult poţi dar şi produsele sau talentele pe care le ai!

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop mercur în gemeni