MENIU

Cifra vieții tale și cum este interpretată

O singura viata avem, o singura carte in jocul vietii si trebuie sa stii sa o joci cu atentie.

Descopera care sunt sursele care iti aduc implinirea si lectiile majore pe care trebuie sa le inveti de-a lungul timpului pentru a fi fericita. Cifra destinului iti ofera o imagine clara a oportunitatilor si a provocarilor cu care vei da piept si care sunt recompensele care te asteapta.

Cifra destinului este cel mai important numar din tabelul numerologic al unei persoane si deriva din ziua ta de nastere. Astfel vei putea afla detalii intime despre tine si viitorul care te asteapta in fata. Cifra care iti este atribuita iti determina personalitatea si traseaza calea vietii pe care sa o urmezi.

Te ajuta totodata sa iti descifrezi temperamentul si sa descoperit care iti sunt atuurile. Te poti baza pe aceste cunostinte atunci cand trebuie sa iei decizii importante si iti vor indica in ce directie sa o iei.

Cifra destinului este usor de aflat. Nu trebuie decat sa aduni toate cifrele care formeaza ziua ta de nastere. Aduna ziua, luna si anul nasterii pana obtii un numar format dintr-o singura cifra.

Exemplu: 1 ianuarie 1986 - 1 + 1 + 1986= 1988 => 1 + 9 + 8 + 8 = 26 => 2 + 6 = 8

Cifra 1 - Initiatorul

Iti place tot ce este nou si neasteptat. Nu mergi in viata facand pasi marunti si atenti ci te avanti nestiind ce te asteapta. Esti o fire aventuroasa care nu se gandeste sa se stabileasca la casa ei prea curand, de aceea casatoria va aparea ceva mai tarziu, dupa ce vei simti ca ai vazut tot ce se putea.

Iti place sa iti faci planuri de viitor, dar cumva iti pierzi interesul pe undeva pe la jumatate si ajungi doar sa visezi cu ochii deschisi. Nu te amagi si fa ceea ce visezi, dar nu ar strica sa te concentrezi mai mult pentru a duce planurile la realizare.

Pentru ca nu te gandesti de prea multe ori inainte de a lua o decizie, ar fi bine sa dobandesti si o fire pe masura, adica una puternica si curajoasa, care sa fie mereu pregatita pentru riscurile la care te expui.

Cifra 2 - Perseverentul

Nu esti persoana cea mai buna careia o persoana sa ii spuna ofurile si nici nu te pricepi la a-i intelege prea usor pe cei din jurul tau.  Esti genul de persoana care cauta stabilitate, asa ca viata ta nu este cine stie ce aventura.

Familia si prietenii sunt foarte importanti pentru tine, iar la fel de mult contezi si tu pentru ei, chiar daca nu crezi asta. Invata sa fii mai apropiata de cei dragi, nici nu iti imaginezi cat de mult le va face placere acest lucru.

Destinul tau este unul maret. Esti o fire perseverenta si sa stai ascunsa dupa perdea nu te caracterizeaza. Dezvolta-ti mai degraba prima abilitate si tine-o ascunsa pe cealalta si vei fi surprinsa de ce vei reusi. Tu esti creierul din spatele unui proiect de succes, la tine apeleaza toti cei care au nevoie de o sursa de inspiratie si nu trebuie decat sa fii pregatita pentru a oferi suportul necesar.

Cifra 3 - Artistul

Nimic nu te face mai fericita ca atunci cand trebuie sa iti pui imaginatia la lucru. Nu iti place sa calci pe urmele trasate de ceilalti, ci vrei sa iti faci propria cale pe care sa o urmezi. Ai toate sansele intrucat universul creatiei si al comunicatiei este de partea ta.

Iti doresti o viata mai buna pentru toti ceilalti si rolul tau este sa ii ajuti, sa le deschizi noi orizonturi si sa le oferi sprijinul de care au nevoie.

Pentru a reusi, insa, trebuie sa inveti sa iei contact cu lumea, sa devii sociabila, altfel risti sa ramai de una singura. Odata inconjurata de persoane care sa te inspire si pe care sa ii inspiri la randul tau vei vedea ca talentul tau va deveni mai mare. Castiga curajul de a te exprima fara sa te procupe ce vor crede ceilalti.

Continuarea pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
viaţă destin cifre numerologie