MENIU

Ce zodii dau cei mai buni fotbaliști. În atenția viitorilor părinți

Zodia în care ne naștem are o influentă asupra modului nostru de "a fi" și, în anumite limite, poate influența ceea ce devenim în viață. De exemplu, unii vor fi mai sensibili, mai corecți sau mai familiari, iar alții mai pricepuți la sport. Și, pentru că suntem în plină desfășurare a Cupei Mondiale, nu putem să nu ne punem întrebarea firească: există și zodii care ne cresc șansele de a deveni mari fotbaliști?

De remarcat faptul că factorul astral nu este singurul lucru care poate influența o persoană și că drumul spre o carieră de succes ține de atâtea necunoscute.

LIONEL MESSI — RAC

Idolul argentinian s-a născut pe 24 iunie sub semnul Racului. Aceștia sunt oameni destul de sensibili, care pun în față interesele familie, le place să petreacă timp cu ei și chiar și cei din această zodie sunt de obicei considerați cei mai buni părinți datorită cât de protectori și dedicați sunt față de copiii lor.

 

CHRISTIANO RONALDO — VĂRSĂTOR

Vedeta portugheză s-a născut pe 5 februarie, deci este Vărsător. Cei din zodia sa sunt considerați oameni carismatici, care se descurcă bine în aproape orice scenariu și alături de oricine, chiar și de necunoscuți.

 

ROBERT LEWANDOWSKI – LEU

Statul polonez a venit pe lume pe 21 august sub semnul Leului. Leii sunt considerați un mic semn egocentric, cu toate acestea, sunt, de asemenea, foarte loiali și generoși. Sunt considerate unul dintre cele mai atractive semne, deoarece au întotdeauna un impact asupra fiecărui loc în care sunt observați de alții.

 

ERLING HAALAND — RAC

Englezul s-a născut pe 21 iunie și, în ciuda cât de tânăr este, este deja considerat unul dintre cei mai buni din lume datorită prestațiilor de la Borussia Dortmund și a numărului mare de cluburi care se bat pentru a-l avea sub tricoul lor. Cum spuneam, racii sunt oameni destul de emoționali, uneori timizi în scenarii noi, dar care-și regăsesc rapid încrederea alături de prieteni.

 

ZLATAN IBRAHIMOVIC — BALANȚĂ

Zlatan s-a născut pe 3 octombrie sub semnul Balanței. Nativii sunt considerați oameni drepți care sunt mereu în echilibru. În plus, sunt prieteni buni, deoarece sunt întotdeauna dispuși să asculte problemele celorlalți fără a judeca.

 

KYLIAN MBAPPÉ — SĂGETĂTOR

Fotbalistul francez s-a născut pe 20 decembrie sub semnul Săgetător. Sunt cunoscuți drept călători în zodiac, de obicei oameni cărora le place foarte mult aventura și cunosc diferite locuri și oameni. Pe partea puțin negativă, acest lucru îi poate determina să aibă probleme de angajament, deoarece nu vor niciodată să se lege de nimic.